17 Οκτ 2017

Βραβείο Θάρρους στην Τζ. Ρόμπερτς για την προσφορά της ενάντια στο AIDS


Με το Βραβείο Θάρρους τιμήθηκε η ηθοποιός, Τζούλια Ρόμπερτς, στο γκαλά του AmfAR, του αμερικανικού Ιδρύματος για...
την Έρευνα κατά του AIDS σε ένδειξη αναγνώρισης της προσήλωσής της στην καταπολέμηση της νόσου.




Η Τζούλια Ρόμπερτς παρέλαβε το βραβείο από τον Τομ Χανκς στο 8ο ετήσιο γκαλά του AmfAR που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες την Παρασκευή με παρουσιαστή τον Τζέιμς Κορντέν.

Αν είναι εντάξει, θα ήθελα να το θεωρήσω ως το πάρτι για τα 50α γενέθλιά μου, δύο εβδομάδες νωρίτερα, είπε η ηθοποιός απευθυνόμενη στο κοινό. 

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που σας έχω όλους εδώ απόψε» συνέχισε η Ρόμπερτς «και που έχω τον αγαπημένο μου σύζυγο εδώ, ο οποίος είναι πραγματικά ο άνθρωπος που μου έμαθε τι σημαίνει να δίνεις».

«Είμαι μόνο μία ηθοποιός και προσπαθώ να κάνω τις σωστές επιλογές στη ζωή και στην τέχνη» πρόσθεσε.

Μία από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο τραγουδιστής των Coldplay, Κρις Μάρτιν τραγούδησε στην Τζούλια Ρόμπερτς το κλασσικό κομμάτι του Ρόι Όρμπινσον «Pretty Woman» προς τιμήν της θρυλικής ομώνυμης ταινίας του 1990, στην οποία πρωταγωνίστησε. 

Στη διάρκεια του γκαλά διοργανώθηκε δημοπρασία έργων τέχνης, όμως το μεγαλύτερο ποσό (110.000 δολ.) συγκεντρώθηκε για τα εισιτήρια για γεύμα με τους Τζούλια Ρόμπερτς, Τομ Χανκς, Ματ Μπόνερ, Σον Πεν, Τζέιμς Κορντέν και Ράιαν Μέρφι. 

Στο γκαλά, μεταξύ άλλων παρέστησαν η Κέιτ Χάντσον με τη μητέρα της, Γκόλντι Χον, η Χάιντι Κλουμ, η Μέλανι Γκρίφιθ και η Φέργκι, η οποία τραγούδησε για τους προσκεκλημένους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο