7 Οκτ 2017

Σουηδέζα καλλονή προκάλεσε... κακό χαμό με διαφημιστικό που έκανε για την Adidas


Δέχεται ακόμη και απειλές βιασμού με Direct Messages το μοντέλο Arvida Byström, αφού μια λεπτομέρεια στην εμφάνισή της...
έβγαλε εκτός ορίων κάποιους χρήστες των social media 

Την φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη διαφημιστική εκστρατεία της για τα αθλητικά παπούτσια Superstar 

..........................................

ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό η δημοφιλής φίρμα Adidas, με κεντρικό κόνσεπτ την αυθεντικότητα και την ομορφιά που ξεφεύγει από τα παραδοσιακά «καλούπια».

Στον «πνεύμα» του νέου της προϊόντος η εταιρεία επέλεξε για να συμμετάσχουν στην καμπάνια της νέα πρόσωπα, τα οποία έχουν ξεχωρίσει για την αντισυμβατική τους παρουσία στο χώρο της μόδας, της τέχνης, του ακτιβισμού και του αθλητισμού. 

Αυτή η... αντισυμβατικότητα ωστόσο μάλλον δεν είναι για όλους, αφού με το που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα από τα κλιπ της εκστρατείας, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Arvida Byström, μοντέλο και καλλιτέχνιδα από τη Σουηδία, ξέσπασε ο κακός χαμός.



Αιτία, τα αξύριστα πόδια του μοντέλου, που πόζαρε χαριτωμένα φορώντας ένα φορεματάκι και τα αθλητικά Superstar, επιδεικνύοντας περήφανα το πυκνό τρίχωμα στις γάμπες της.

Η κοπέλα, που είναι «μπροστάρισσα» του κινήματος «no shave», πιστεύει ότι δεν χρειάζεται μια γυναίκα να συμμορφώνεται με όλους τους κανόνες που έχει επιβάλλει η κοινωνία ώστε να είναι όμορφη και θεωρεί πιο σημαντικό να είναι ο εαυτός της. Τις απόψεις της ωστόσο δεν φαίνονται να συμμερίζονται πολλοί χρήστες των social media που ανάρτησαν υβριστικά σχόλια, προσβάλλοντας το νέο κορίτσι.

Αυτοί που ενοχλήθηκαν από τη διαφήμιση έφτασαν στο σημείο ακόμη και να απειλούν την Arvida Byström με... βιασμό! «Κυριολεκτικά λαμβάνω απειλές βιασμού με Direct Messages στα εισερχόμενά μου» αποκάλυψε το μοντέλο. 

«Είσαι σαν πίθηκος», «Ξυρίσου, σκρόφα ή βάλε παντελόνι», «Για δες πού κατάντησαν οι γυναίκες», «Εμετική», είναι μερικοί από τους σκληρούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν κυρίως άνδρες χρήστες των social media, οι οποίοι φαίνεται να πήραν το look της 20χρονης κοπέλας σαν... προσωπική προσβολή.

Υπήρξαν βέβαια και πολλοί που δεν ταράζονται τόσο πολύ με... τρίχες, και μάλιστα επαίνεσαν την κοπέλα για το θάρρος της να είναι ο εαυτός της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο