30 Σεπ 2017

Εκνευρισμένος ο Τόλης Βοσκόπουλος με τις φήμες για την υγεία του -«Γιατί τα κάνετε αυτά τα πράγματα;»


Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταφέρθηκε με συμπτώματα αδυναμίας και...
αστάθειας στο νοσοκομείο χθες, Παρασκευή, το βράδυ.




Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μαζί του πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, ενώ υπήρχαν φήμες ότι οι γιατροί του ΓΝΑ 251 θα υπέβαλλαν σε μια σειρά εξετάσεων όλο το Σαββατοκύριακο τον κ. Βοσκόπουλο και εάν αν η κατάστασή του ήταν σταθερή, τότε θα έπαιρνε εξιτήριο τη Δευτέρα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι το Σάββατο το μεσημέρι νοσηλευόταν στον 4ο όροφο του νοσοκομείου, στη Β' Παθολογική Κλινική.

Ακούγοντας αυτές τις φήμες και αφού πολλοί φίλοι του τον πήραν τηλέφωνο για να δουν τι συμβαίνει, ο Τόλης Βοσκόπουλος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την υγεία του.

Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής επετέθη σε δημοσιογράφο της εκπομπής (ο οποίος μετέδωσε τις πληροφορίες) σε έντονο ύφος: «Γιατί τα κάνετε αυτά τα πράγματα; Είστε δημοσιογράφος, έχω μάθει, ε; Το έχετε πει και επανειλημμένως. Ετσι κάνετε τη δουλειά σας εσείς οι δημοσιογράφοι;». 

Στη συνέχεια, και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, ο Τόλης Βοσκόπουλος εξήγησε ότι δεν συνέβη κάτι έκτακτο, ότι μπήκε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει προγραμματισμένο τσεκ απ και είναι μια χαρά στην υγειά του. 

«Κάνω τσεκ απ κάθε έξι μήνες, όπως νομίζω πρέπει να κάνετε κι εσείς και όλος ο κόσμος το συνηθισμένο μας τσεκ απ για να ξέρουμε πώς είναι η υγεία μας. Ήταν προγραμματισμένο το τσεκ απ που έκανα αυτή τη φορά. Πήγα, έκανα το τσεκ απ μου, είμαι μια χαρά, αν ανησυχείτε ή ενδιαφέρεστε, όποιοι ενδιαφέρεστε. Σας λέω ότι είναι όλα καλά. Μην ανησυχείτε. Αυτή τη στιγμή τρώω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου», είπε ο Τόλης Βοσκόπουλος, βάζοντας τέλος στην αγωνία όσων ανησύχησαν για την υγεία του και διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι του συμβαίνει κάτι σοβαρό, όπως λεγόταν αρχικά.

«Έτσι όπως ειπώθηκε το θέμα, αν ξέρατε τα τηλεφωνήματα που έχω πάρει από φίλους και το τι μου έχουν πει... Υπάρχουν πολλοί, όπως το παιδί μου. Το παιδί μου, ας πούμε, δεν το σέβεται κανείς ότι κάτι μπορεί να πάθει αυτή τη στιγμή όταν ακούει για τον μπαμπά του;», συνέχισε ο τραγουδιστής, για να ρίξει λίγο μετά τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζητάω συγγνώμη αν παραφέρθηκα. Είμαι απολύτως καλά, αυτά όλα δεν ισχύουν». 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο