22 Σεπ 2017

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου: “Η Φωτεινή Δάρρα με κράτησε σπίτι της, τις άγριες μέρες της ασθένειας”


Πριν λίγες μέρες έσκασε σαν “βόμβα” η αποκάλυψη του Δημήτρη Παπαδημητρίου πως πάσχει από...
το αυτοάνοσο νόσημα Myasthenia Gravis, τη νόσο που έχει ο γιος της Καλομοίρας, αλλά και από την οποία πέθανε πριν χρόνια ο Αριστοτέλης Ωνάσης. 




Ο γνωστός συνθέτης, μάλιστα, αντιμετώπισε ακόμη και τις δύσκολες ώρες που πέρασε με χιούμορ και δηλώνει με σθένος πως “δεν το βάζει κάτω”. Στο πλευρό του, βέβαια, όλο αυτό το διάστημα έχει την οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και την Φωτεινή Δάρρα που τον στηρίζει πάντα σε όλα.

Μιλώντας στην Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου αποκάλυψε: “Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται πολύ χιούμορ η ζωή – μερικές φορές όμως είναι πιο καυστικό από τις δραματικές αποστροφές. Στον κάθε άνθρωπο υπάρχει μια τουλάχιστον “φατούρα” όσο μεγαλώνει. Καρκίνοι, εγκεφαλικά, ατυχήματα και βάλε. Εμένα, αφού δεν θέλησαν πολλοί να με βλάψουν, με βλάπτει εντέλει ο εαυτός μου. Αυτό σημαίνει “αυτοάνοσο”… Πάνε δυο χρόνια που εμφανίστηκε η μυασθένεια και ποτέ δεν την απέκρυψα. Το έλεγα παντού, όποτε χρειαζόταν. Απλά δεν έδωσα και συνέντευξη Τύπου. Έδινα ωστόσο συνεντεύξεις τηλεοπτικές αρρύθμιστος, με το μάτι να κλείνει, τραυλίζοντας… Δεν με ένοιαζε ποτέ η επαγγελματική μου εικόνα”.


Πόσο τον φοβίζει, όμως, η ασθένεια και πόσο έχει επιδράσει στα σχέδιά του;

“Δυο χρόνια έχει κάνει δυναμική εμφάνιση και έχει φρικτά παρεπόμενα από υπερβολική χρήση κορτιζόνης. Τώρα με τις δυο νέες ιατρούς μου είμαι σε πολύ στιβαρά χέρια… Κάνουν το καλύτερο για εμένα. Πριν καταλήξω, όμως, σε αυτές, ο πρώτος χρόνος πρόσθεσε στη μυασθένεια και φαρμακευτική μυοπάθεια και οστεοπόρωση, κατάγματα, αποστήματα, ένα σωρό παρενέργειες και ταλαιπωρίες. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα και πάω όλο και καλύτερα”.

Τέλος, μιλώντας για τη στήριξη που έχει δεχτεί, εξομολογήθηκε, πως έχει δίπλα του κόσμο που τον φροντίζει: “ευτυχώς έχω την οικογένειά μου που στέκεται πάντα στύλος. Ξεχωριστή βοήθεια και με αυταπάρνηση είχα, όπως πάντα, από την Φωτεινή Δάρρα που με κράτησε μέχρι και σπίτι της όσο χρειάστηκε τις άγριες μέρες, όταν ήμουν κυριολεκτικά ακίνητος λόγω καταγμάτων στη σπονδυλική στήλη. Τη Βίκυ και την Ραλλού… Το ίδιος και ο Γιώργος. Φίλοι πολλοί ήρθαν και συμπαραστάθηκαν. Τέλος, το σημαντικότερο, κάθε στιγμή με στηρίζει με τεράστια αντοχή και δύναμη ό,τι απαρτίζει την προσωπική μου καθημερινή ζωή”.
tlife.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο