7 Σεπ 2017

Ντίνος Καρύδης: Έξαλλος με τον Κώστα Βουτσά και όσα είπε για τη Σμαράγδα Καρύδη


Φαίνεται πως τα λόγια του Κώστα Βουτά για τον Ντίνο Καρύδη και την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη..., έχουν προκαλέσει πικρία στον ηθοποιό. Ο θυμός παραμένει και ο Ντίνος Καρύδης προχώρησε και σε νέα ανάρτηση.

..................................

Να σας θυμίσουμε ότι συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν, ο Κώστας Βουτσάς αναφερόμενος στο αν θα ήθελε ο Φοίβος μεγαλώνοντας να γίνει ηθοποιός, σχολίασε για την Σμαράγδα: «Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το «βάρος» του πατέρα της.»


Στη νέα του ανάρτηση ο Ντίνος Καρύδης αναφέρει:

«Πλανάται η εντύπωση, ότι τα «βαριά ονόματα» των καλλιτεχνών, είναι εμπόδιο στην ανάδειξη των παιδιών τους. Αναφέρω κάποια παραδείγματα παιδιών, που ανατρέπουν αυτήν την εντύπωση. Κάποια παιδιά, έχουν κάνει ακόμη και μεγαλύτερη καριέρα από τους γονείς τους. Η αξία, δεν χάνεται. (Σε παρένθεση τα «βαριά» ονόματα των γονιών). Τζέιμι Λι Κέρτις (Τόνι Κέρτις – Τζάνετ Λι) Τζέραλντιν Τσάπλιν (Τσάρλι Τσάπλιν “ Σαρλό”) Κίφερ Σάντερλαντ (Ντόναλντ Σάντερλαντ) Μάικλ Ντάγκλας (Κερκ Ντάγκλας) Ρομίνα Πάουερ (Τάιρον Πάουερ) Ισαμπέλλα Ροσελίνι (Ρομπέρτο Ροσελλίνι – Ίνγκριντ Μπέργκμαν) Τζεφ Μπρίτζες – Μπο Μπρίτζες (Λόιντ Μπρίτζες)».Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ntinos Karidis (@ntinos_karidis_official) στις Σεπ 6, 2017, 3:00μμ PDT


Η παλαιότερη ανάρτηση του ηθοποιού

Δεν υπάρχουν πρώτοι καί δεύτεροι ρόλοι. Υπάρχουν καλοί καί κακοί ηθοποιοί. Ευχαριστώ λοιπόν που στη συνέντευξή του στο ΛΟΙΠΟΝ ο ταλαντούχος και αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς με κατέταξε στους καλούς ηθοποιούς! . Έστω στους δεύτερους ρόλους ίσως γιατί δεν μ'έχει δεί σε παραστάσεις της 12ης Αυλαίας ή της Ελεύθερης αυλαίας ή σε ρόλους πρωταγωνιστικούς σε κλασικό ρεπερτόριο στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου , Σερρών Βεροίας κ.α. Εν πάση περιπτώσει καλός ηθοποιός γιά μένα,ασχέτως αν παίζει πρώτο ή δεύτερο ρόλο,είναι αυτός που ερμηνεύει τον χαρακτήρα από τα μέσα προς τα έξω κι όχι από τα έξω προς το ...πουθενά. Τέλος ... όσο γιά την ΚΥΡΙΑ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ να είσαι βέβαιος Κώστα μου,θα ήταν πάλι σπουδαία ακόμη κι αν είχε πατέρα μ'ένα βαρύ όνομα σαν του Λώρενς Ολιβιέ...Αγαπημένε μου Κώστα μάλλον δεν την έχεις δεί στο θέατρο . Στό SWEET CHARITY ας πούμε πρόσφατα ή στην Δυσδαιμόνα με τον υπέροχο Κιμούλη ΟΘΕΛΛΟ. ή στην ΕΛΕΝΗ του Ευριπίδη ή στην Στρίγγλα του Σαίξπηρ ή στο άλλο μιούζικαλ το ΣΙΚΑΓΟ σε σκηνοθεσία του πολυσχιδή ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΑΣΟΥΛΗ κάι άλλα πολλά... στο SWEET CHARITY μάλιστα όταν εμαθε ο Αμερικάνος σκηνοθέτης ότι ήμουν γονιός της με αγκάλιασε τόσο θερμά που φοβήθηκα μήπως την πάρει στις Η.Π.Α.... θέλω να μείνει εδώ του είπα .. το ίδιο του ψιθύρισαν στα Αγγλικά όσοι περεβρίσκονταν θεατές καί παρακολουθούσαν τη συζήτηση ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ του είπαν.....Αυτά καί πάλι ευχαριστώ Κώστα μου καί να χαίρεσαι το Φοίβο σου . Με αγάπη παντοτινή!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ntinos Karidis (@ntinos_karidis_official) στις Σεπ 3, 2017, 12:22μμ PDT

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο