22 Σεπ 2017

Βίντεο & Φωτό: Η εγγαστρίμυθος Ντάρσι κέρδισε το «Αμερική έχεις ταλέντο» με ένα εξωπραγματικό σόου


Εμφανίστηκε όχι με μία, αλλά με δύο μαριονέτες και έκανε τις φωνές τους ταυτόχρονα, χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο τον ειρμό της.

Ήταν από την αρχή...
ένα από τα φαβορί, καθώς οι καταπληκτικές της παραστάσεις είχαν αφήσει άφωνους τόσο τους κριτές του «Αμερική έχεις ταλέντο», όσο και το κοινό, 





που την είχε αποθεώσει από την στιγμή που την είδε. Ο λόγος για την νέα νικήτρια του ριάλιτι και σταρ της αμερικανικής τηλεόρασης Ντάρσι Λιν Φάρμερ, την 12χρονη εγγαστρίμυθο που κέρδισε εκτός από τον τίτλο και ένα εκατομμύριο δολάρια.


Μπορεί οι παραστάσεις που έδωσε στην διάρκεια του σόου να ήταν η μία καλύτερη από την άλλη, όμως όπως ομολόγησαν οι πάντες, η εμφάνιση του τελικού ήταν «το κάτι άλλο», καθώς πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της.


Τι είχε φυλάξει η Ντάρσι για το τέλος; Μία παράσταση όχι με μία, όπως συνήθιζε, αλλά με δύο μαριονέτες, που «τραγούδησαν» ντουέτο με την μικρή εγγαστρίμυθο να κάνει ταυτόχρονα και χωρίς να μπερδευτεί δευτερόλεπτο, και τις δύο φωνές!


Παρέα της στην σκηνή ήταν οι δύο πιο αγαπητές μαριονέτες της, όλο αυτό το διάστημα, το κουνελάκι η Πετούνια (που της είχε χαρίσει το Golden Buzzer στο πρώτο επεισόδιο) και το ποντικάκι ο Όσκαρ. Τραγούδησαν το τραγούδι των Beatles «With A Little Help From My Friends» τόσο καλά, που ακόμα και ο «σκληρός» κριτής Simon Cowell αναγκάστηκε να… αποθεώσει την Ντάρσι: «Το καλύτερο με την δουλειά που κάνουμε είναι όταν μπορείς να πεις ότι ήσουν εκεί, όταν γεννήθηκε ένα αστέρι. Απόψε, μόλις έγινα μάρτυρας της γέννησης ενός αστεριού, γιατί αυτό είσαι, είσαι ξεχωριστή, απίστευτη, αστεία, ταλαντούχα και πιστεύω πως θα κερδίσεις»!


Για τον νικητή του σόου αυτού ψηφίζει το κοινό, το οποίο ανέδειξε την Ντάρσι Λιν Φάρμερ στην πρώτη θέση.









Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο