20 Σεπ 2017

Η τραγική ιστορία της κόρης του Τζέρι Λούις που ζει άστεγη παρά την αμύθητη περιουσία του μπαμπά της


Στους δρόμους της Φιλαδέλφεια μία γνώριμη φιγούρα αποτελεί πλέον καλτ μορφή της μεγάλη πόλης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής...
όχι μόνο γιατί είναι (σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής) η πιο χαρούμενη άστεγη που έχουν δει ποτέ




αλλά και γιατί θυμίζει υπερβολικά ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της αμερικάνικης τηλεόρασης. Τον κωμικό ηθοποιός Jerry Lewis που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες εβδομάδες στα 91 του χρόνια.

Η τεράστια αυτή ομοιότητα δεν είναι συμπτωματική αφού η Susan Lewis είναι στην πραγματικότητα κόρη του διάσημου ηθοποιού μόνο που ο τρόπος ζωής της καθιστά αρκετά δύσκολο ακόμα και να το συνειδητοποιήσει κανείς.

Κι όμως, πρόκειται για την κόρη που απέκτησε ο Jerry Lewis από το μοντέλο Lynn Dixon, με την οποία ο κωμικός ηθοποιός είχε παράνομο δεσμό για τρία χρόνια ενώ ήταν παράλληλα παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Patti Palmer.



Η Lynn Dixon

H τραγική ιστορία η Susan που έζησε σχεδόν όλη τη ζωή της παραγκωνισμένη από τον πατέρα της που δεν την αναγνώρισε επίσημα ποτέ είχε ακουστεί στο παρελθόν, αλλά το ενδιαφέρον γι’ αυτή την χαμογελαστή γυναίκα που κυκλοφορεί στους δρόμους της Φιλαδέλφεια κουβαλώντας όλα της τα υπάρχοντα μέσα σε ένα καροτσάκι αναθερμάνθηκε μετά την είδηση θανάτου του πατέρα της.

Όταν βρίσκει χρήματα η κόρη του ηθοποιού συνηθίζει να τρώει κινέζικο σε κάποιο μικρό μαγαζί της πόλης. Στη συνέχεια επιστρέφει στον δρόμο.

Παρά το γεγονός ότι ο διάσημος κωμικός άφησε πίσω του μία τεράστια περιουσία δεν θυμήθηκε την Susan ούτε στο τέλος της ζωής του, εκείνη όμως δεν δείχνει να του κρατάει κάποια κακία.


Η Σούζαν κουβαλάει όλα της τα υπάρχοντα με ένα καροτσάκι

Το αμερικανικό περιοδικό Inside Edition συνάντησε την Susan η οποία εξήγησε πως ό,τι κι αν της συμβαίνει στη ζωή προσπαθεί να βλέπει πάντα την χαρούμενη πλευρά. «Always look at the bright side of life», όπως τραγούδησαν και οι Μonty Python. «Ποιος είναι ο λόγος να βλέπεις την αρνητικά πλευρά των πραγμάτων; Την στιγμή που αρχίζεις να το κάνεις όλα γίνονται μίζερα», λέει η κόρη του Lewis.

H ίδια υποστηρίζει ότι παρόλο δεν την αναγνώρισε ποτέ νομικά ο ηθοποιός φρόντιζε να βλέπει την κόρη του όποτε μπορούσε, αλλά ότι τελικά εκείνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του τυχαίο από κάποιον φίλο αφού δεν έχει πρόσβαση σε τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


Παρά το γεγονός ότι η ακίνητη περιουσία του πατέρα της αξίζει εκατομμύρια η Susan πλένεται σε δημόσιες τουαλέτες όμως αν την ρωτήσεις πώς αισθάνεται γι’ αυτό εκείνη χαμογελάει ξανά. Με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο που θυμίζει από την αρχή τον πατέρα της και λέει: «Είναι κάτι που απλά συμβαίνει.»

Πηγή : womantoc

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο