16 Σεπ 2017

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 16/9/2017


Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα είναι άκρως ευεργετική για εσένα. ...
Σε κάνει πιο χαρούμενο, δημιουργικό και ικανοποιημένο από όσα σου προσφέρει η ζωή. 




Σου δίνει το κέφι ενός μικρού παιδιού που είναι έτοιμο να κάνει πειράγματα και να διασκεδάσει με την ψυχή του. Επομένως, φρόντισε να μην γεμίσεις την ημέρα σου με υποχρεώσεις για να έχεις τον χρόνο να περάσεις καλά με φίλους και αγαπημένους, φλερτάροντας και γελώντας.


Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια υπέροχη ημέρα, ακόμη και αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση. Η διάθεσή σου είναι εμφανώς ανεβασμένη και μπορείς να έρθεις κοντά με τον άνθρωπο που αγαπάς ή ακόμη και να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το χιούμορ θα σε βοηθήσει να κάνεις την προσέγγιση πιο ζεστή και ουσιαστική και στις δύο περιπτώσεις.


Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά η ημέρα σου μπορεί να είναι, επίσης, πολύ ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική. Μην φοβηθείς να πάρεις ρίσκα ή να αναλάβεις δύσκολα εγχειρήματα, καθώς και στις δύο περιπτώσεις θα ανταπεξέλθεις καταπληκτικά. Στα οικονομικά σου δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός και αν παρασυρθείς αδειάζοντας το πορτοφόλι σου μονομιάς!


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το μαγικό ραβδί της ευτυχίας αγγίζει και εσένα με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα. Η παιχνιδιάρικη διάθεση μπορεί να σε παρασύρει μακριά από υποχρεώσεις και προγράμματα, δίνοντάς σου τη χαρά να διασκεδάσεις έστω και για λίγες ώρες σαν παιδί. Είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να ενισχύσεις την κοινωνική σου εικόνα. Ωστόσο, η υπερηφάνεια μπορεί να σε οδηγήσει στο να κρατήσεις ένα πρόσωπο πιο αποστασιοποιημένο, κρύβοντας τα συναισθήματά σου. Δεν χρειάζεται να το κάνεις και ειδικά με τους δικούς σου ανθρώπους.


Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται από το θετικό και δραστήριο κλίμα της ημέρας. Οπότε, οργάνωσε την αποψινή βραδιά, έτσι ώστε να κάνεις κάτι από κοινού με τον σύντροφό σου που μπορεί να είναι αρκετά δραστήριο ή χαλαρωτικό. Αυτό εξαρτάται από τις αντοχές σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος, είναι μια καλή ημέρα για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης.


Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την τάση να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν και να αποδείξεις στους γύρω σου όλα όσα μπορείς να κάνεις. Προσπάθησε να μην δείξεις υπερβάλλοντα ζήλο, διατηρώντας τις ισορροπίες στον εργασιακό χώρο. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να νιώθεις αγωνία ή απειλή. Διατήρησε τον έλεγχο και δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το ζώδιό σου επηρεάζεται από δυο πλανητικά φαινόμενα, δεχόμενο τις αντίστοιχες επιδράσεις. Από τη μια πλευρά, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη σε κάνει ανυπόμονο, επιτακτικό και δραστήριο, ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα, σε κάνει ανέμελο, δημιουργικό και ευδιάθετο. Επομένως, φρόντισε να αξιοποιήσεις θετικά τα χαρακτηριστικά αυτά και να κρατήσεις τις ισορροπίες, έτσι ώστε να επωφεληθείς στο έπακρο.


Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έχεις μια όμορφη ημέρα αν διαλέξεις να εκφράσεις την ζεστασιά και την αγάπη που κρύβεις μέσα σου για τον σύντροφό σου. Απόφυγε τις συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα καθώς δεν θα είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τα λάθη σου. Καλύτερα να διασκεδάσεις στο πλευρό του συντρόφου σου ή να φλερτάρεις χωρίς όρια με το πρόσωπο που σε έχει συγκινήσει.


Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά θα είσαι αρκετά μαχητικός και υπερασπιστικός ως προς τα συμφέροντά σου. Το μυαλό σου θα τρέχει με γρήγορους ρυθμούς, δίνοντάς σου την ικανότητα να επιλύσεις σημαντικά προβλήματα. Ως προς τα οικονομικά, μπορείς να πάρεις ρίσκα, αρκεί να ξέρεις ότι η ζυγαριά σου γέρνει περισσότερο στα θετικά.


Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, καλό είναι να δείξεις υπομονή με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις σήμερα και να μην πιέζεις τα πράγματα μόνο και μόνο από εγωισμό. Η ημέρα έχει ευνοϊκές επιδράσεις, επομένως εκμεταλλεύσου το θετικό κλίμα και διασκέδασε με φίλους και γνωστούς. Δύσκολες υποθέσεις μπορούν να τεθούν υπό έλεγχο, καθώς θα είσαι σε θέση να σκεφτείς γρήγορα και δημιουργικά. Απόλαυσε την αγάπη και την οικογένεια και βγάλε τον μεγάλο όγκο υποχρεώσεων από το πρόγραμμά σου. 


Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις με όμορφη παρέα. Αυτό σημαίνει ότι αν βρίσκεσαι σε σχέση μπορείς να εκφράσεις την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου στον σύντροφό σου, δείχνοντάς του τα ζεστά συναισθήματα που τρέφεις για εκείνον. Αν είσαι μόνος, μην διστάσεις να γοητεύσεις εκείνον ή εκείνη που κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά.


Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά μπορείς να είσαι γρήγορος, εύστοχος και ακριβής. Είσαι σε θέση να υπερασπιστείς τη θέση σου και να ωθήσεις την καριέρα σου με άνεση. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην είσαι υπεραισιόδοξος ξοδεύοντας αλόγιστα. Η ισορροπία είναι πάντα το ζητούμενο.


Λέων

Αγαπητέ Λέων, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σου, σού προσφέρει μια ιδιαίτερη εύνοια σήμερα που καλά θα κάνεις να την αξιοποιήσεις αντίστοιχα. Ο συναισθηματικός σου κόσμος δέχεται τα φώτα και είσαι σε θέση να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις όπως ποτέ άλλοτε. Άφησε το παιδί που κρύβεις μέσα σου να εκφραστεί. Δείξε τη γενναιοδωρία σου και μην βάζεις τα πράγματα και τους ανθρώπους σε καλούπια. Ο αυθορμητισμός και η τρέλα δικαιολογείται σήμερα, για αυτό εκφράσου χωρίς ενδοιασμούς.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, παθιασμένη και παιχνιδιάρικη. Τι και αν είσαι μόνος; Όποια και αν είναι η προσωπική σου κατάσταση μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να αφήσεις τον εγωισμό σου στην άκρη. Πάρε το χρόνο σου, οργάνωσε τη βραδιά και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά πάρε πρωτοβουλίες και βρες τρόπο να εκφράσεις τη δημιουργική σου διάθεση. Δύσκολες υποθέσεις μπορούν να διευθετηθούν άψογα! Θέλεις να ξεχωρίσεις για τις ικανότητές σου και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις σωστή χρήση των χρημάτων σου για να κάνεις δώρα και να περάσεις καλά. Απόφυγε μόνο τις υπερβολές.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη σε επηρεάζει αρκετά κάνοντάς σε οξύθυμο και απαιτητικό. Καλύτερα είναι να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ακόμη και αν σου ζητηθεί. Πάρε το χρόνο σου και βάλε τα πράγματα σε μια σειρά που σε εξυπηρετεί. Απόφυγε να λειτουργείς γρήγορα και αυθόρμητα, ακόμη και όταν οδηγείς. Η ταχύτητα σε όλα τα επίπεδα δεν έχει καλά αποτελέσματα σήμερα. Κράτα τους ρυθμούς σου και δείξε υπομονή, ειδικά στις συζητήσεις που θα έχεις με τους γύρω σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου καλό θα ήταν να επιλέξεις σήμερα να διασκεδάσεις και να το ρίξεις, γενικότερα, έξω. Μην πάρεις τίποτα κατάκαρδα και άφησε τον εγωισμό μακριά από εσένα. Η απόρριψη μπορεί να είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά καλά θα κάνεις να μην το βάλεις κάτω και να παλέψεις για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, θα βρίσκεσαι σε οίστρο και γεμάτος ενέργεια. Η σκέψη σου θα είναι γρήγορη και καλά θα κάνεις να την ελέγξεις για να μην σε παρασύρει σε ξεσπάσματα ή αψυχολόγητες αντιδράσεις. Η εργασία που απαιτεί σκέψη ευνοείται, για αυτό ασχολήσου με τις αντίστοιχες εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σου προτίμησε έναν πιο συντηρητικό δρόμο.



Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα, φαίνεται πως θα έχει θετική επίδραση στο ζώδιό σου. Οπότε, θα είσαι σε θέση να περάσεις όμορφα και χαλαρά διαλέγοντας την παρέα που εσύ θέλεις. Η καλή σου διάθεση σε κάνει αρεστό στους γύρω σου και για αυτό δεν θα λείψουν οι προτάσεις για έξοδο. Πάρε ρίσκα, χαμογέλα, ζήσε με ενέργεια και ζωντάνια αυτή την ημέρα και θα δεις ότι έχεις πολλά να κερδίσεις. Μην αφήσεις την ευκαιρία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό να πάει χαμένη.


Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να είσαι ζεστός και γενναιόδωρος με το άλλο σου μισό, αρκεί να εμποδίσεις την υπερηφάνεια να βάλει όρια στην μεταξύ σας σχέση. Ακόμη και αν είσαι μόνος, μια ρομαντική σχέση έχει όλα τα φόντα να αρχίσει τη σημερινή ημέρα.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά δημιουργικός και ευδιάθετος. Αυτό σε προωθεί στα μάτια των ανωτέρων σου και σε κάνει αρεστό στους συναδέλφους. Στα οικονομικά, δεν χρειάζονται υπερβολές για να διατηρήσεις την αρμονία που έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής.


Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη σήμερα και αυτό σε κάνει ανήσυχο και ανυπόμονο για να πάρεις απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Εκφράζεις μια ανησυχία γύρω από διάφορα θέματα και έχεις την αίσθηση ότι οι απαντήσεις που παίρνεις δεν είναι τόσο ικανοποιητικές όσο θα ήθελες. Οι συζητήσεις που κρύβουν την πρόκληση θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες για εσένα, οπότε καλό είναι να οργανώσεις συναντήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου σήμερα και να νιώσεις λίγο πιο ανέμελα και χαλαρά. Έχεις την ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή του και για αυτό όλη σου η συμπεριφορά θα κινείται μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Οργάνωσε τη βραδιά για να επωφεληθείς στο έπακρο.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά δραστήριος και ικανός με θέματα που απαιτούν κρίση και σκέψη. Θα είσαι σε θέση να λάβεις γρήγορες αποφάσεις, πράγμα που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε κάποιες περιπτώσεις. Στα οικονομικά δεν έχεις να φοβάσαι κάτι όσο συνεχίζεις να πορεύεσαι με πρόγραμμα.


Τοξότης

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη, σε κάνει αρκετά νευρικό σήμερα, φίλε Τοξότη. Έχεις την τάση να διακόπτεις τους συνομιλητές και να προκαλείς ένταση και ανταγωνισμό με τα λεγόμενά σου. Χαλάρωσε λίγο και άφησε τη θετική επίδραση που δέχεσαι από την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα, να βγάλει το παιδί από μέσα σου. Κάνε εκπλήξεις, τόλμησε να ντυθείς ανάλαφρα, να σιγοτραγουδήσεις ανέμελα και γενικότερα να νιώσεις τη χαρά της ζωής στα απλά , αλλά τόσο σημαντικά.


Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή ημέρα να περάσεις καταπληκτικά! Δείξε την αγάπη σου στον σύντροφό σου και επιστράτευσε το χιούμορ σου για να κάνεις την ατμόσφαιρα ακόμη πιο όμορφη και διασκεδαστική. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος. Φλέρταρε με χιούμορ και άνοιξε την πόρτα σου σε μια νέα και ενδιαφέρουσα σχέση.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, θα έχεις τόση ενέργεια και ευελιξία που θα καταφέρεις να κλήσεις τις καλύτερες συμφωνίες. Τίποτα δεν φαίνεται να σου αντιστέκεται, καθώς το χιούμορ και η γοητεία θα σου ανοίγουν την πόρτα! Στα οικονομικά, μπορείς να δεις βελτίωση αν επιστρατεύσεις την εφευρετικότητα ή τη δημιουργικότητά σου.


Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το γενικότερο καλό κλίμα αγγίζει και εσένα προσφέροντας μια ημέρα χαράς και ξεγνοιασιάς. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Διώξε το άγχος και την πίεση, χαλαρώνοντας πρώτα απ’ όλα μέσα σου. Δείξε κατανόηση στους ανθρώπους γύρω σου και μην πιέζεις τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλεις εσύ από ματαιοδοξία ή από την ανάγκη σου να προβληθείς και να επιβεβαιωθείς.


Αισθηματικές

Στα αισθηματικά μπορείς να έρθεις κοντά με το ταίρι σου σήμερα και να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Φλέρταρε με το άλλο σου μισό, ξαναζωντανεύοντας το συναίσθημα και δίνοντας μια πνοή αναγέννησης στη σχέση. Ακόμη και αν είσαι μόνος, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αν χαλαρώσεις.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, θα είσαι σε θέση να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου και να διεκδικήσεις ακόμη περισσότερα. Η αναγνώριση δεν θα αργήσεις να έρθεις, καθώς η ανάγκη σου να επιβεβαιωθούν οι κόποι σου σε κάνει δημιουργικό και αποτελεσματικό. Στα οικονομικά, μπορείς να πάρεις ρίσκα λαμβάνοντας καλά υπόψη σου όλα τα δεδομένα.


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κερδίσεις την προσωπική αναγνώριση. Το παιδί που κρύβεις μέσα σου θα επιδιώξει να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας. Από την άλλη, θα σε κάνει να χαίρεσαι και να διασκεδάζεις με ένα αυθόρμητο τρόπο χωρίς συναισθηματικά βάρη. Απόλαυσε τις χαρές της ζωής και μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω από όσο αντέχεις σήμερα. Μπορείς να ξεδώσεις και να «παίξεις» σαν παιδί.


Αισθηματικές

Η ανάγκη σου για επιβεβαίωση, σε κάνει πιο απαιτητικό με τον σύντροφό σου. Το καλό είναι ότι εκείνος μπορεί να δείξει καλή διάθεση και να σου εκφράσει τα συναισθήματά του μέσα από την στοργική και ρομαντική συμπεριφορά του. Το ήρεμο κλίμα θα είναι εμφανές, οπότε φρόντισε να το απολαύσεις χωρίς εγωισμούς.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά, μπορείς να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση, μια αύξηση και γενικότερα την αναγνώριση. Προτίμησε να το κάνεις με αδιαμφισβήτητες πράξεις, παρά να αναλωθείς σε λόγια. Σήμερα, δεν φαίνεται να είναι το δυνατό σου σημείο. Στα οικονομικά, φρόντισε να κάνεις κινήσεις που μπορούν να σου προσφέρουν επιπλέον έσοδα στο μέλλον.



Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα ήταν καλό να μην ασχοληθείς με σοβαρές αποφάσεις , ακόμη και αν κληθείς να το κάνεις. Δεν έχεις την κατάλληλη ψυχραιμία για να το κάνεις αποτελεσματικά. Οπότε, προτίμησε να έχεις μια μέρα πιο χαλαρή και διασκεδαστική. Επίσης, φρόντισε στις επικοινωνίες σου να είσαι λιγότερο ανυπόμονος ή επιθετικός, προκειμένου να βγάλεις το καλύτερο αποτέλεσμα από αυτές.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου προτίμησε να περάσεις χαλαρά και όμορφα με όποια παρέα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Καλό είναι να μην μπεις στη διαδικασία να συζητήσεις σημαντικά ζητήματα που απαιτούν μια πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση. Χαμογέλα, φλέρταρε και εκδήλωσε το συναίσθημά σου με αυθορμητισμό και καλή διάθεση.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που απαιτούν νοητική εργασία και γρήγορη σκέψη. Μην μπεις σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, καθώς η έλλειψη υπομονής δεν σε βοηθάει. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να ρίξεις το βλέμμα σου στο μέλλον και να κινηθείς με βάση τις μελλοντικές σου επιδιώξεις.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο