16 Αυγ 2017

ΑΠΟΚAΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Χατζηφωτίου: Η Καρέζη πέθανε γιατί ο Καζάκος την πήγε σε…


Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν για τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού Τζένης Καρέζη έφερε στο...
φως της δημοσιότητας o πρώην σύζυγός της Ζάχος Χατζηφωτίου.




Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, ισχυρίστηκε ότι ο θάνατός της Καρέζη οφείλεται στο ότι την πήγαν σε λάθος νοσοκομείο, αλλά και πως η φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη εξαρτιόταν από τα… εισιτήρια που «έκοβε» η καθεμία!

«Με την Τζένη έκανα παρέα αφού χωρίσαμε. Όταν αρρώστησε, βρήκα έναν άριστο γιατρό στο Λονδίνο. “Έχω χειρουργήσει χίλιες με το ίδιο πρόβλημα και ζουν όλες”, μου είπε. Είχα έτοιμο τον Εγγλέζο, όμως ο «άλλος» (σ.σ. ο Κωνσταντίνος Καζάκος, τον οποίο παντρεύτηκε το 1968) την έστειλε στη Ρωσία. Τίποτα δεν είχε. Είχε έναν καρκίνο στο περιθώριο της μήτρας. Η κόρη μου είχε το ίδιο πράγμα. Και εγχειρίστηκε. Δεν μας το είπε. Πήγε μόνη της στην Αμερική. Το μάθαμε όταν μας τηλεφώνησε μετά από το ξενοδοχείο», δηλώνει ο bon viveur δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Διαψεύδοντας ότι υπήρξε ζευγάρι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο κ. Χατζηφωτίου αναφέρει: «ας μη συζητήσουμε για την Αλίκη. Δεν ήταν καλό κορίτσι. Βέβαια, έφταιγε και η Καρέζη. Η Τζένη στο γάμο μας κάλεσε όλο το ελληνικό θέατρο εκτός από την Αλίκη!».

«Ήταν φίλες μόνο όταν πήγαιναν καλά και οι δύο. Η φιλία τους εξαρτιόταν από το πόσα εισιτήρια έκοβε η καθεμία. Στο σινεμά νικούσε η Αλίκη. Στο θέατρο ποτέ», καταλήγει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο