15 Αυγ 2017

Η Κόνι Μεταξά δε διστάζει να δείξει το σώμα της με ατέλειες



Η Κόνυ Μεταξά, συχνά ανεβάζει σέξι εικόνες της στο Instagram με το κορμί της να φαίνεται αψεγάδιαστο. Όμως, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή πήγε ένα βήμα πιο πέρα και έκανε κάτι που εξέπληξε τους θαυμαστές της. 





Χωρίς ίχνος κόμπλεξ δεν δίστασε να αποκαλύψει τις ατέλειες που έχει στους γλουτούς και τα πόδια της, στέλνοντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στα νέα παιδιά που την ακολουθούν και τη στηρίζουν.

«Δεν έχω διστάσει ξανά τόσο πολύ, να δημοσιεύσω μια φωτογραφία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι εξαιρετικά ντροπιασμένη γι ‘αυτό, αλλά θυμήθηκα ότι είμαι υποκριτής κι έτσι έπεισα τον εαυτό μου να το κάνω», έγραψε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά στη λεζάντα της φωτογραφίας με τις ατέλειες του κορμιού της και συνέχισε: «δεν αγαπώ το σώμα μου, προσπαθώ πραγματικά σκληρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω. Έχω παιδευτεί με τις διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έσπασε το σώμα και το μυαλό μου με τα βάσανα που έβαλα στον εαυτό μου. Ο λόγος για τον οποίο προτρέπω τους ανθρώπους να αρχίσουν να αγαπούν το σώμα τους δεν προέρχεται από μια θέση εμπιστοσύνης, αλλά από μια θέση φόβου και ελπίδας ότι μέσω αυτών θα αρχίσω να αγαπάω τον εαυτό μου και ότι η δύναμή τους θα μου δώσει και δύναμη!», έγραψε η νεαρή ηθοποιός.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο