9 Αυγ 2017

Αυτοί είναι οι 20 πλουσιότεροι ηθοποιοί,τραγουδιστές και αθλητές του κόσμου


Η εταιρία Wealth-X, η οποία διεξάγει έρευνα για τους πλούσιους, δημιούργησε μια λίστα με τις 20 πλουσιότερες διασημότητες, λαμβάνοντας υπόψη...
μόνο τους ηθοποιούς, τους μουσικούς και τους επαγγελματίες αθλητές που εργάζονται ακόμα σήμερα. 




Δείτε παρακάτω τη λίστα:


20. Gloria Estefan

Έγινε γνωστή στα μέσα της δεκαετίας του ’80 ως το πρόσωπο της Miami Sound Machine, της pop-disco-salsa μπάντας που ξεκίνησε από τον σύζυγό της Emilio Estefan.


19. Tyler Perry

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός, είναι δημιουργός μιας πληθώρας σειρών και ταινιών.


18. Mel Gibson

Το μεγαλύτερο οικονομικό χιτ του πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη, ήταν το «The Passion of the Christ», το θρησκευτικό έπος του 2004 που παρήγαγε και σκηνοθέτησε.


17. Johnny Depp

Έλαβε τον πρώτο του μεγάλο ρόλο στο «A Nightmare on Elm Street» το 1984, μετά στην τηλεοπτική σειρά «21 Jump Street» το 1987 κι έπειτα η καριέρα του εκτοξεύτηκε.


16. Tom Hanks

Η επιτυχία του εκτείνεται σε τέσσερις δεκαετίες και κοντά σε 45 πρωταγωνιστικές ταινίες, ενώ τον κατατάσσουν ως τον τέταρτο κορυφαίο ηθοποιό στο box office.


15. Elton John

Η καριέρα του μετράει περίπου 50 χρόνια. Μέχρι σήμερα, έχει κυκλοφορήσει 27 άλμπουμ και έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.


14. Beyoncé

Μια από τις μεγαλύτερες ποπ τραγουδίστριες. Το έκτο της άλμπουμ πούλησε περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα και έφτασε στον αριθμό 1 στον Billboard 200.


13. Mariah Carey

Ξεκίνησε από 18 χρονών αφού υπέγραψε συμβόλαιο στην Columbia Records, με την οποία κυκλοφόρησε επτά στούντιο άλμπουμ, μεταξύ των οποίων και το ντεμπούτο της.


12. Tom Cruise

Το 1981 έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία «Endless Love» κι έπειτα ανέβηκε στην κορυφή με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Risky Business» το 1983.


11. Shah Rukh Khan

Ο πλουσιότερος ηθοποιός της Ινδίας, κυριαρχώντας στο Bollywood κατά την 20ετή καριέρα του. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει περισσότερους από 50 τίτλους.


10. Jay Z

Μαζί με τη σύζυγό του, Beyoncé, αποτελούν το ζευγάρι που κυριαρχεί στη μουσική βιομηχανία και κατέχει δισεκατομμύρια.


9. LeBron James

Ο νεαρότερος που εμφανίστηκε σε αυτή τη λίστα, ο LeBron James, ξεκίνησε την καριέρα του στο NBA από το γυμνάσιο όταν μπήκε στο Cleveland Cavaliers.


8. Bono

Η ιρλανδική ροκ μπάντα U2, με frontman τον Bono, έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα του κόσμου το 1987 με το θρυλικό άλμπουμ «The Joshua Tree».


7. Paul McCartney

Ο Βρετανός τραγουδοποιός Paul McCartney «εισέβαλε» στην Αμερική στη δεκαετία του 1960 ως μέλος των Beatles, μία από τις πιο γνωστές μουσικές μπάντες όλων των εποχών.


6. Céline Dion

Η Καναδή τραγουδίστρια ξεκίνησε διεθνώς, προτού κερδίσει την αναγνώρισή της στις ΗΠΑ. Από τότε έχει πουλήσει πάνω από 52,5 εκατομμύρια άλμπουμ στις ΗΠΑ.


5. Dr. Dre

Ο Andre Young, γνωστός ως Dr. Dre, ξεκίνησε ως ράπερ στο νότιο κεντρικό Λος Άντζελεςκαι η φήμη του ανέβηκε με την ραπ μπάντα NWA στα τέλη της δεκαετίας του 1980.


4. P. Diddy

Ο μουσικός «Diddy» Combs ξεκίνησε με επιτυχία τη δική του hip-hop καριέρα και την καριέρα καλλιτεχνών όπως οι Notorious BIG, Craig Mack και Faith Evans.


3. Jerry Seinfeld

Ο ηθοποιός Jerry Seinfeld έκανε το stand-up ντεμπούτο του το 1976 στο «Catch a Rising Star», ενώ η κινηματογραφική του κίνηση άρχισε το 1989.


2. Tiger Woods

Ο Tiger Woods έκανε αισθητή την παρουσία του από τα 19 του χρόνια και στα 24 του είχε γίνει ο νεότερος άνθρωπος που κέρδισε ποτέ και τους τέσσερις μεγάλους τίτλους γκολφ.


1.Madonna

Η θρυλική καλλιτέχνις Madonna δημιουργεί καριέρα για πάνω από τρεις δεκαετίες. Είναι η Βασίλισσα της Ποπ κι έχει πουλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια άλμπουμ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο