28 Αυγ 2017

Η ταινία τρόμου που χρειάστηκε 15 χρόνια για να ολοκληρωθεί βγαίνει στις αίθουσες


Η ιστορία της παραγωγής του είναι ίσως ακόμα πιο περίεργη από το ίδιο το φιλμ, καθώς ο Άντριου Γκετί, κληρονόμος της...
δυναστείας του σπαγκοραμμένου κροίσου Ζαν Πολ Γκετί, ξεκίνησε τα γυρίσματα του «The Evil Within» από το 2002, 




όχι προτού κληρονομήσει το μερίδιό του από την τεράστια περιουσία του πετρελαιά παππού του.

Η ταινία στοίχισε στον Άντριου κάπου 6 εκατ. δολάρια από τον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό, χρειάστηκε πέντε μακρά χρόνια γυρισμάτων και άλλα δέκα στο μοντάζ!

Η ταινία παρακολουθεί την ιστορία ενός πιτσιρικά που αρχίζει να μιλά στο είδωλό του, το οποίο δεν είναι παρά ένας δαίμονας που στοιχειώνει τα όνειρά του και τον ωθεί σε φόνους. Ο σκηνοθέτης είχε υπαινιχθεί μάλιστα πως βασιζόταν στους δικούς του παιδικούς εφιάλτες.

Ο Άντριου είχε παθιαστεί τόσο με την ταινία του ξοδεύοντας αμύθητα ποσά για καμώματα και παραξενιές, όπως μια καινοτόμα βάση για την κινηματογραφική μηχανή λήψης που ήθελε αλλά και διάφορα πανάκριβα animatronics.


Ο Άντριου δυστυχώς δεν θα έβλεπε το φιλμ του έτοιμο, καθώς θα πέθαινε από γαστρεντερική αιμορραγία το 2015 εξαιτίας της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών (και κυρίως μεθαμφεταμίνης). Ήταν μόλις 46 ετών και άλλος ένας κληρονόμος που βυθίστηκε στην τραγωδία, διανύοντας ήδη τον 13ο χρόνο στην παραγωγή της ταινίας του!

Ο παραγωγός του όμως, Michael Luceri, αποφάσισε πεισματικά να τελειώσει την ταινία για να δει ο κόσμος το όραμα του Άντριου. Όπως είπε στο «Holywood Reporter»: «Ήταν καλός άνθρωπος, αλλά και παθιασμένα δημιουργικός και παθιασμένος με τη δημιουργία».

Ο πλανήτης περιμένει πια να κρίνει την προσωπική οδύσσεια του Γκετί και να δει αν το όραμά του δικαιώθηκε κινηματογραφικά.

Δείτε το τρέιλερ:


[guardian] [nbst]

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο