22 Ιουλ 2017

Ποιοι είναι το μακροβιότερο ζευγάρι στο Χόλιγουντ;


Ο ηθοποιός Ντάστιν Χόφμαν είναι παντρεμένος με την επιχειρηματία Λίζα Χόφμαν, εδώ και...
37 χρόνια – σπάνιο φαινόμενο στο Χόλιγουντ. Ωστόσο, το ζευγάρι επιμένει ότι είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο μπορεί κανείς να φανταστεί.





«Δουλεύουμε σκληρά γι 'αυτό» ανέφερε η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού στο περιοδικό Closer Weekly. «Ήξερα ότι θα καταλήξω με τον Ντάστιν και ότι η ζωή μου θα προχωρά μαζί του. Λένε ότι στο Χόλιγουντ είναι σαν τα χρόνια των σκύλων, οπότε θα πρέπει να τα πολλαπλασιάσετε με το επτά» αστειεύτηκε η 62χρονη και έπειτα πρόσθεσε ότι «είναι περισσότερο ερωτευμένοι» από ποτέ και ότι «η αγάπη του ενός για τον άλλον συνεχίζει να μεγαλώνει».



Μπορεί άλλα ζευγάρια στο Χόλιγουντ να συναντήθηκαν στα κινηματογραφικά πλατό ή στο κόκκινο χαλί, όμως το περιοδικό αποκάλυψε ότι η Λίζα και ο Ντάστιν γνώριζαν ο ένας τον άλλον σχεδόν μια ζωή, επειδή η μητέρα του ηθοποιού ήταν φίλη με τη γιαγιά της Λίζα. Ωστόσο, δεν είχαν συναντηθεί έως ότου βρέθηκαν σε ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου όταν ο Ντάστιν ήταν 27 ετών και η Λίζα ήταν 10 χρονών.

«Ο Ντάστιν μας έλεγε αστεία παίζοντας πιάνο και με ενθάρρυνε να χορέψω γύρω από το σαλόνι» ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Daily Mail Online το 2007. «Αφού συναντηθήκαμε, η γιαγιά μου μού θύμισε ότι αργότερα εκείνη την ημέρα είπα: “Eλπίζω να με περιμένει γιατί θέλω να τον παντρευτώ”».

Οι δυο τους ξαναβρέθηκαν στην κηδεία του παππού της Λίζας, όταν εκείνη ήταν 22 ετών και ο Ντάστιν ήταν 38 ετών. Παντρεύτηκαν το 1980 και από τότε είναι μαζί.

Η Λίζα δήλωσε στην «Telegraph» το 2016 ότι ήταν σημαντικό που αναπτύχθηκε η δική της ταυτότητα έξω από το Χόλιγουντ.

«Αυτό ήταν ένα εμπόδιο που ξεπεράσαμε, δεν είμαστε ένα brand διασημοτήτων» είπε. «Είμαι τόσο μακριά από μια διασημότητα, απλά νιώθω παντρεμένη με έναν ηθοποιό» υπογράμμισε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο