27 Ιουν 2017

Εμφάνιση - έκπληξη του Μπράντλεϊ Κούπερ και του Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι


Ο Αμερικανός ηθοποιός, Μπράντλεϊ Κούπερ έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι...
, στο Σόμερσετ της Βρετανίας το μεγαλύτερο υπαίθριο φεστιβάλ στον κόσμο, το οποίο κάθε Ιούνιο αποτελεί πόλο έλξης 




για δεκάδες χιλιάδες μουσικόφιλους απ’ όλο τον κόσμο, και εξέπληξε τους πάντες.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Γουόρθι Φαρμ για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του, ριμέικ του «A Star Is Born» (Ένα αστέρι γεννιέται) και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να εμφανιστεί στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ, που είναι σε μορφή πυραμίδας, την Pyramid Scene.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ανέβηκε στη σκηνή την Παρασκευή, πριν τη συναυλία του βετεράνου της κάντρι μουσικής, Κρις Κριστόφερσον, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» το 1976.

Ο ηθοποιός κρατούσε κιθάρα και τραγούδησε. Το στιγμιότυπο κινηματογράφησε ο ντράμερ των Metallica Λαρς Ούρλιχ για να συμπεριληφθεί στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» στην οποία ο Κούπερ συμπρωταγωνιστεί με τη Lady Gaga και έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, σύμφωνα με το NME.

«Σας ευχαριστώ πολύ», είπε ο Κούπερ στους θεατές. «Είστε φοβεροί, αυτό ήταν υπέροχο. Είναι μεγάλη μου χαρά να παρουσιάσω τον Κρις Κριστόφερσον».

Ο Κρις Κριστόφερσον ο οποίος έδωσε μία συναυλία που ενθουσίασε μουσικόφιλους και κριτικούς επιφύλαξε και άλλη έκπληξη στο κοινό.

Στη σκηνή ανέβηκε ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ και ερμήνευσαν μαζί το «On Sunday Morning Coming Down».

«Επιτρέψτε μου να παρουσιάσω τον Τζόνι Ντεπ» είπε ο Κριστόφερσον. «Τι τιμή να είμαι στην ίδια σκηνή με εσένα!»,του είπε.

Το φεστιβάλ Γκλάστονμπερι ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο Γουόρθι Φαρμ, κοντά στο Σόμερσετ, με τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων στις πρόσφατες τραγωδίες στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ.

Στη συνέχεια μίλησε στο κοινό ο Πίτερ Χουκ των New Order, η κόρη του οποίου ήταν στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ και επέστρεψε σώα από το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα.

«Μπορούμε, παρακαλώ να αξιοποιήσουμε αυτό ως ευκαιρία να στείλουμε τις ελπίδες και τις προσευχές μας για αγάπη, ζωή και ελευθερία» είπε. «[Είναι] αυτά, τα οποία είμαστε όλοι εδώ για να γιορτάσουμε», πρόσθεσε.

Περισσότεροι από 150.000 λάτρεις της μουσικής συγκεντρώθηκαν στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι για να απολαύσουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα, αλλά και για να τιμήσουν τα θύματα των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων σε Λονδίνο και Μάντσεστερ, καθώς και τα θύματα από την πυρκαγιά στον πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου.

Οι συμμετέχοντες ένωσαν τα χέρια τους και σχημάτισαν με τα σώματά τους το σήμα της ειρήνης.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο