28 Ιουν 2017

10 διάσημοι σελέμπριτις που παρά τη φήμη και τα πλούτη τους έχουν επιλέξει έναν απλό και ταπεινό τρόπο ζωής


Ζώντας μια πιο απλή ζωή σας βοηθά να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας...
! Έτσι, δεν θα ανησυχείτε για υλιστικά ή ασήμαντα πράγματα.




Θα μάθετε να είστε ευχαριστημένοι με λιγότερα, γιατί θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεστε τα περισσότερα. Πολλές προσωπικότητες, παρά το εισόδημά τους και τη φήμη τους, πιστεύουν ότι ο καλύτερος τρόπος ζωής είναι ο απλοϊκός.


1. MARK ZUCKERBERG


Ο Mark, ο ιδρυτής του Facebook, είναι ένας δισεκατομμυριούχος που επιλέγει να φορέσει casual ρούχα από τα ακριβά κοστούμια. Δεν θέλει να χάνει χρόνο για να αγοράζει ρούχα, αλλά ξοδεύει χρόνο για να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη.


2. INGVAR KAMPRAD

Ο Ingvar, ο ιδρυτής του IKEA, ζει έναν απλό τρόπο ζωής για πολλά χρόνια. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει τα καλύτερα, επιλέγει την οικονομία και αγοράζει φθηνά προϊόντα και είδη ένδυσης.


3. BORIS JOHNSON


Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και επί του παρόντος υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, επιλέγει επίσης να ζήσει μια απλή ζωή καθώς οδηγεί μια μοτοσυκλέτα αντί να οδηγείται από έναν οδηγό.


4. JENNIFER GARNER


Η ηθοποιός Jennifer ζει επίσης μια απλή ζωή. Αγοράζει πράγματα για την ίδια και τα παιδιά της στα τοπικά καταστήματα, όπως και κάθε άλλη Αμερικανίδα, παρά τα οικονομικά της έσοδα.


5. STEVE JOBS

Ο Steve, ο ιδρυτής της Apple, πίστευε στον μινιμαλιστικό τρόπο ζωής, τόσο στην επαγγελματική του ζωή όσο και στην προσωπική του ζωή. Στο σπίτι του δεν είχε σχεδόν καθόλου έπιπλα. Απλώς είχε μια εικόνα του Αϊνστάιν, τον οποίο θαύμαζε πολύ, είχε μια λάμπα μια καρέκλα και ένα κρεβάτι.


6. TYRA BANKS


Η Τyra, ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο, είναι γνωστή για τις δεξιότητες της στην διαχείριση χρημάτων. Πιστεύει ότι η απλή ζωή είναι η ευτυχισμένη ζωή. «Είμαι λιτή. Ήμουν πάντα έτσι. Έτσι με έμαθε η μαμά μου», είπε.


7. RUSSELL CROWE

Ο Russell, διάσημος ηθοποιός, απέρριψε να ζει σε ένα τεράστιο σπίτι με φανταχτερά αυτοκίνητα και ζει σε ένα ράντσο με άλογα και το τζιπ του στην Αυστραλία. «Τα καλύτερα πράγματα στο Σίδνεϊ είναι δωρεάν: η ηλιοφάνεια είναι δωρεάν και η παραλία είναι δωρεάν.»


8. HAYDEN CHRISTENSEN

Ο Hayden, πρώην ηθοποιός, επέστρεψε στην πατρίδα του, τον Καναδά, στην ηλικία των 35 ετών και τώρα ζει σε αγρόκτημα με την οικογένειά του και παράγει τα δικά του λαχανικά.


9. ARNOLD SCHWARZENEGGER


Ο διάσημος ηθοποιός είναι επίσης γνωστός για την καριέρα του στο bodybuilding και ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Είναι ένας καλός άνθρωπος και πραγματικά θέλει να βοηθήσει την κοινότητά του. Αισθάνεται ότι η υψηλότερη τιμή προέρχεται από την εξυπηρέτηση των ανθρώπων και της χώρας.


10. KEANU REEVES

Ο Keanu ζει με απλό τρόπο ζωής, δεν έχει πλούσιο σπίτι ούτε ακριβά αυτοκίνητα. Έχει μερικές μοτοσικλέτες, αλλά συχνά παίρνει τη δημόσια συγκοινωνία όπως και κάθε άλλο άτομο.

Φυσικά, στο τέλος, αυτές οι διασημότητες ξοδεύουν πιθανώς περισσότερα χρήματα από ό, τι ο μέσος άνθρωπος, αλλά συγκρίνοντας τους με άλλους διάσημους, μπορούν να θεωρηθούν ως πιο χαλαροί και σίγουρα πιο φειδωλή με τα χρήματά τους.


ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΝΑ ΖΉΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΉ ΖΩΉ.

Έχετε μια τακτική καθημερινή ρουτίνα, όσο πιο απλή, τόσο καλύτερα.

Απαλλαγείτε από κάθε ακαταστασία στο σπίτι σας. Πετάξτε πράγματα που ξέρετε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Περιορίστε τις ώρες χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών, είτε πρόκειται για το τηλέφωνο είτε για φορητό υπολογιστή. Αντ “αυτού, διαβάστε βιβλία.

Δημιουργήστε έναν προϋπολογισμό για τον εαυτό σας και προσπαθήστε να τον τηρήσετε.

Να είστε τακτικοί με την καθαριότητα.

Απαλλαγείτε από τις αρνητικές καταστάσεις στη ζωή σας, όπως μια τοξική φιλία ή λέγοντας σε ένα μέλος της οικογένειας ότι χρειάζεστε κάποιο χώρο. Η αρνητικότητα μπορεί να προκαλέσει άγχος και κατάθλιψη.

Μη δεσμεύετε τον εαυτό σας (ή τα παιδιά σας!).

Ζήστε γενναιόδωρα. Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να είστε ευγνώμονες για αυτό που έχετε όταν είστε πρόθυμοι να το μοιραστείτε με κάποιον που έχει ανάγκη.

Περάστε περισσότερο χρόνο έξω. Η φύση είναι ελεύθερη! Δοκιμάστε να κάνετε μια βόλτα με ποδήλατο ή μια ρομαντική βόλτα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεφύγετε από την αναταραχή μιας καταναλωτικής κουλτούρας.

Γνωρίστε τη γειτονιά σας. Δείτε αν μπορείτε να αντικαταστήσετε τα προϊόντα που συνήθως παίρνετε από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ με προϊόντα από τοπικές πηγές.

Προσπαθήστε να επισκεφθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο τους φίλους και την οικογένειά σας.

Όσοι έχουν μάθει την τέχνη της απλής ζωής είναι πραγματικά ευτυχισμένοι τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο