18 Μαΐ 2017

Αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν τόσο τεράστιο ταλέντο που θα χάσετε την εμπιστοσύνη στα μάτια σας


Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν εκπληκτικά πράγματα στη ζωγραφική. Βρήκαμε ...
δεκατρείς καλλιτέχνες




από όλο τον κόσμο που έχουν αναμφισβήτητο ταλέντο και δημιουργούν έργα που δεν θα πιστεύετε ότι είναι πίνακες!


Diego Fazio 


Ο Diego Fazio δουλεύει με μολύβι και κάρβουνο και οι δημιουργίες του μοιάζουν με εκτυπωμένο χαρτί. Χρειάζονται ατέλειωτες ώρες για να τελειώσει ένα κομμάτι, αλλά τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους!



Robin Eley 


Ο Eley είναι ένας ζωγράφος από το Λονδίνο που φτιάχνει μεγάλης κλίμακας έργα ζωγραφικής με λάδι. Οι δημιουργίες του είναι το λιγότερο εκπληκτικές.



Gottfried Helnwein 


Ο Helnwein επικεντρώνεται στα φωτορεαλιστικά πορτρέτα. Είναι, επίσης, φωτογράφος, γλύπτης και σκιτσογράφος.



Kamalky Laureano 


Ο Δομινικανός καλλιτέχνης χρησιμοποιεί ακρυλικό σε καμβά για να δημιουργήσει αυτές τις ρεαλιστικές φωτογραφίες. Ο Laureano εξηγεί ότι γι’ αυτόν η ζωγραφική είναι μια αντανάκλαση της ίδιας της ζωής… Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε!



Yigal Ozeri 


Αυτό το καταπληκτικό έργο τέχνης προέρχεται από τον Yigal Ozeri, ο οποίος είναι διάσημος για την ικανότητά του να κάνει τα έργα του να μοιάζουν σαν φωτογραφίες!



Taner Ceylan 


Ο Τούρκος καλλιτέχνης Taner Ceylan είναι γνωστός στο να δίνει στις δημιουργίες του ένα φωτορεαλιστικό στυλ.




Andrew Talbot 


Ο Βρετανός καλλιτέχνης έχει ξεχωρίσει στο χώρο της τέχνης από το 2002 και οι δημιουργίες του πραγματικά μιλάνε από μόνες τους!



Roberto Bernardi 


Ο Roberto Bernardi ζωντανεύει τις δημιουργίες του με την εκπληκτική δυναμική του στο χρώμα και το στυλ.



Gregory Thielker 


Αυτή η βροχερή εικόνα από τον Gregory Thielker είναι κάτι το ασύλληπτο! Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι πίνακας ζωγραφικής και όχι φωτογραφία!



Omar Ortiz 


Ο Omar Ortiz είναι εξαιρετικός στη σύλληψη των φυσικών καμπυλών του ανθρώπινου σώματος, και οι δημιουργίες του φαίνονται ακριβώς όπως μια φωτογραφία!



Ruth Tyson 


Η Βρετανίδα καλλιτέχνις Ruth Tyson δεν έχει καμία επίσημη εκπαίδευση στην τέχνη, αλλά χρησιμοποιεί ένα μείγμα γραφίτη και μολύβια ακουαρέλας για να δώσει μια ρεαλιστική εικόνα στη δουλειά της!




Paul Cadden 


Ο Paul Cadden είναι ένας καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί μόνο μολύβι γραφίτη στα έργα του. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!



Bryan Drury  

Η Bryan Drury είναι μια καλλιτέχνιδα που δραστηριοποιήθηκε αμέσως μόλις πήρε το πτυχίο της από την Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών, το 2007. Από τότε, έχει πάρει πολλά βραβεία από όλο τον κόσμο και τώρα γνωστή για τα έργα της, τα οποία απεικονίζουν εκπληκτικά το ανθρώπινο δέρμα.

Η τέχνη μας εντυπωσιάζει καθημερινά, και οι καλλιτέχνες αυτοί δείχνουν πραγματικά πόσο ταλαντούχος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος! Ο φωτορεαλισμός αυτών των έργων αποδεικνύει ότι με υπομονή και αφοσίωση, τα πάντα μπορούν να γίνουν στη ζωή!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο