23 Απρ 2017

Κατέρρευσε ο Βουτσάς για τον Στάθη Ψάλτη (video)


Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Κώστας Βουτσάς στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την απώλεια...
του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη του, Στάθη Ψάλτη.




«Είναι μια μεγάλη απώλεια για το θέατρο και την κωμωδία, για τον ανθρωπισμό. Ήταν πολύ καλό παιδί, δεν ενοχλούσε κανένα, και νομίζω ότι αυτή η απώλεια θα κάνει ζημιά στο θέατρο, γιατί τέτοιοι ηθοποιοί δεν βγαίνουν εύκολα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, δεν πήγα να τον δω για να μη με πιάσουν τα κλάματα, και με έπιασαν τώρα. Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Είχαμε συνεργαστεί πολλές φορές. Θυμάμαι ότι είχε τη δύναμη αυτή να κυβερνά τους θεατές όπως θέλει αυτός, ένα μεγάλο προσόν. Ήταν ένας άνθρωπος χαρούμενος και ευχάριστος, αλλά δεν έπαιζε θέατρο στη ζωή του. Ήταν αξιαγάπητος άνθρωπος. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν λίγο καιρό, λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο. Είχε οικονομικά προβλήματα, λογικό ήταν, γιατί ήταν πολύ ανοιχτοχέρης.

Δεν θα παρευρεθώ στην κηδεία, γιατί θα πρέπει να με κρατάνε, ήμασταν πολύ φίλοι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα. Θα στείλω λεφτά στη Χριστίνα, εγώ ήμουν η αιτία που βγήκε στο θέατρο η γυναίκα του Στάθη, τρώγαμε τα βράδια μαζί, είχαν πολύ μεγάλη αγάπη οι δυο τους»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα το παρακάτω βίντεο. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο