4 Απρ 2017

Το Πόλις σε ιρλανδικούς ρυθμούς! Νοriana live


Μία διαφορετική μουσική βραδιά θα παρουσιάσουν οι Noriana στο Πόλις το Σάββατο...
8 Απριλίου στις 21:00. 





Το γυναικείο κουαρτέτο που αγαπά την ιρλανδική μουσική παράδοση θα μάς μεταφέρει σε μία χώρα όπου το ξένο είναι οικείο: τραγούδια που μιλούν για την αγάπη, τον αποχωρισμό, την ξενιτιά και που έχουν τη δύναμη να μάς παρασύρουν με το ρυθμό τους και να μάς συγκινήσουν με τις μελωδίες τους.

Τέσσερις γυναίκες μουσικοί έρχονται στο νέο αυτό χώρο πολιτισμού στο Ηράκλειο Αττικής για να μάς ταξιδέψουν στην κουλτούρα της ιρλανδικής παράδοσης με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο: παίζοντας μόνο με φυσικό ήχο ερμηνεύουν reels, jigs και polkas βάζοντας το λαούτο στη θέση της κιθάρας και το καχόν στη θέση του bodhrán.

Στο πλαίσιο του live, μπορείτε να στηρίξετε τη δράση ‘Αρραγείς Λέξεις’ φέρνοντας το Σάββατο στο Πόλις βιβλία που δε χρησιμοποιείτε. Οι ποδηλάτες της ομάδας αυτής θα τα μεταφέρουν σε ανθρώπους και ομάδες που θέλουν να τα διαβάσουν.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ LIVE

Σάββατο 8 Απριλίου στις 21:00

Είσοδος: 6 ευρώ (με μπύρα) 

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 210 8000009


Noriana

Λαούτο-φωνή: Ειρήνη Τριανταφυλλίδη

Φλάουτο: Ελευθερία Πολογεώργη

Βιολί: Μιμή Μουρατίδου

Κρουστά: Νατάσα Παυλάτου


Λίγα λόγια για τις Noriana

Δημιουργήθηκαν τον Απρίλιο του 2015 με πρωτοβουλία της Ειρήνης Τριανταφυλλίδη και έχουν εμφανιστεί έως τώρα σε φεστιβάλ (1ο Φεστιβάλ Ελαιώνα, 2ο Φεστιβάλ Κέλτικης Μουσικής κα) και σε άλλες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Το σχήμα έχει επίσης εμφανιστεί στην εκπομπή του Νίκου Κυπουργού ‘Τα Μυστικά της Μουσικής’ (ΕΡΤ2) καθώς επίσης έχει επενδύσει μουσικά μέρος της παιδικής θεατρικής παράστασης ‘Το Δέντρο της Γνώσης’.


Πόλις

Ένας χώρος για τον άνθρωπο που διαρκώς αλλάζει 

Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ ‘Ηράκλειο’)

141 21 Ηράκλειο Αττικής 

Τηλ: 210 8000009 – 210 2770181

Μail: politismos@polis.edu.gr

Ιστοσελίδα: www.polis.edu.gr

Facebook: www.facebook.com/polis.education 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο