21 Απρ 2017

Χαβιέ Μπαρδέμ: Με παρακολουθεί ψυχολόγος [εικόνες]


Ενα μήνα πριν βγεί στις αίθουσες η νέα ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής: η εκδίκηση του Σαλαζάρ», ο Χαβιέ Μπαρδέμ...
αποκαλύπτεται σε μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Esquire».




Ο Μπαρδέμ ερμηνεύει τον καπετάνιο Σαλαζάρ σε αυτό το σίκουελ της ταινίας και αποκαλύπτει ότι για κάθε ερμηνεία του βυθίζεται στον χαρακτήρα και γίνεται ένα με το ήρωα.


Ο ισπανός σταρ που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ εξηγεί ότι αυτή η διαδικασία έχει ένα σκληρό τίμημα και ότι τον παρακολουθεί ψυχολόγος: «Είναι μια διαδικασία πολύ μοναχική. Ολοι πρέπει να κάνουν θεραπεία. Είμαστε όλοι γεμάτοι ερωτήματα στα οποία δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Αλλά είναι υγιές να ρωτάς», δηλώνει.


Στο τιμόνι του «Νεκρού Γλάρου», του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Τζακ Σπάροου αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.


Ο Χαβιέ Μπαρδέμ είναι παντρεμένος με την ισπανή καλονή και παγκόσμια σταρ Πενέλοπι Κρουζ από το 2010. Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του Γούντι Αλεν «Βίκυ, Κριστίνα, Μπαρτσελόνα». Γνωρίζονταν, ωστόσο, από το 1992. Το ζευγάρι είχε συναντηθεί για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Jamon, Jamon», του Πέδρο Αλμοδοβάρ.


Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπι Κρουζ έχουν δύο παιδιά μαζί, τον Leo, 6 ετών και την Luna, 3 ετών. Στη συνέντευξή του στο «Esquire», ο Χαβιέ Μπαρδέμ μιλάει για την πατρότητα:

«Πριν γίνεις γονιός, δεν νιώθεις ποτέ αυτό το είδος της αγάπης, μιας αγάπης χωρίς όρια. Είναι τρομακτικό. Θέλω να πω ότι μας τραβάνε κυριολεκτικά από τη μύτη. Οταν βρίσκομαι μακριά από τα παιδιά μου, για πάνω από δύο εβδομάδες, νιώθω την καρδιά μου να σπάζει. Νιώθω σωματικό πόνο».









Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο