7 Απρ 2017

Προσωπικά αντικείμενα καλλιτεχνών στο σπίτι του Λεονάρντο ντα Βίντσι


Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ντιζάιν στο Μιλάνο 2017», η διεθνής πλατφόρμα ενοικίασης ανέθεσε στον ...
Μοντίνε Μονταντόρι να προχωρήσει σε μια εγκατάσταση στο σπίτι στο οποίο διέμενε ο Λεονάρντο ντα Βίντσι την περίοδο που ζωγράφιζε τον «Μυστικό Δείπνο».





Η Aibnb καλεί τους επισκέπτες της Casa degli Attelani (via Corso Magenta 65) να εξερευνήσουν την κατοικία και να βρουν προσωπικά αντικείμενα σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων στα ράφια βιβλιοθηκών, σε μπαρόκ τραπέζια, σε συρτάρια, σε πρεβάζια παραθύρων.


ια Faye Togwood μάζευε στα ταξίδια της. Καινούργια σειρά έργων με νερομπογιά που ο Ιταλός αρχιτέκτονας Matteo Thun εμπνεύστηκε από τα δικά του ταξίδια, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Τη συλλογή μαχαιροπήρουνων του Γάλλου σχεδιαστή Sam Baron. Πολύχρωμα βάζα από την κορεατικής καταγωγής σχεδιάστρια Ahryun Lee. Έργα του Ούγγρου κεραμοποιού Zsolt Josef Simon. Δοχεία από την Pia Würstenberg, μεγάλα βάζα από την υαλουργό Felicity Ayllief.


Στο αίθριο και τον κήπο, φιλοξενούνται διάφορα μουσικά events. Επιπλέον, η Casa degli Attelani είναι το σημείο εκκίνησης περιηγήσεων - με σχεδιαστές ως ξεναγούς - σε τοπικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων μπαρ, καταστήματος με ξηρούς καρπούς και του μοναστηριού των Δομινικανών στο οποίο στεγάζεται «Ο Μυστικός Δείπνος» του Λεονάρντο ντα Βίντσι.





Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο