13 Μαρ 2017

«Άγγιξέ με» μια ταινία μικρού μήκους του Γιώργου Τριανταφύλλου με πρωταγωνιστές την Άννα Φόνσου και τον Ντίνο Καρύδη- Δείτε την εδώ


«Οι «σταθμοί» των φεστιβάλ ολοκληρώθηκαν και το πραγματικό «ταξίδι» του Άγγιξε με, μόλις ξεκίνησε….
!!! Η ταινία μας επιτέλους ελεύθερη στο YouTube (και με αγγλικούς υπότιτλους) για να «αγγίξει» όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται...»



Η ταινία μικρού μήκους ‘’Άγγιξέ με’’ σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιώργου Τριανταφύλλου, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 4.000 ταινίες από 105 χώρες στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ‘’CreAtive International Film Festival ‘’ ως (Finalist) . Η κίνηση αυτή αποτελεί ήδη μεγάλη επιτυχία για τη ταινία και το σκηνοθέτη της δεδομένου του πολύ μεγάλου αριθμού συμμετοχών σε παγκόσμιο επίπεδο σε αυτό το μεγάλο Διεθνή διαγωνισμό! 

Μετά τα Διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου 1) CreActive International Film Festival (Finalist), 2) Phoenix Film Festival Melbourne (Official Selected), 3) MedFF '' MedFilmFEST '' Ιταλία (Finalist), διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου στο Μαϊάμι της Φλόριντας ‘’INDIEWISE FILM FESTIVAL’ η ταινία μας επιλέχθηκε και ως επίσημη συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του 1ου φεστιβάλ κινηματογράφου του Πειραιά. 

Στη ταινία μικρού μήκους "Άγγιξέ με" πρωταγωνιστούν η Άννα Φόνσου και ο Ντίνος Καρύδης. Στιγμή σταθμός μιας και τα δύο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού κινηματογράφου και Θεάτρου συνεργάζονται για πρώτη φορά στη καριέρα τους! 

Η ταινία αυτή εμπεριέχει και μεταφέρει ένα πολύ δυνατό και ηχηρό κοινωνικό μήνυμα προς το θεατή. 

Το ‘’Άγγιξε με’’ είναι μια σπονδυλωτή ταινία μικρού μήκους που αποτελείται από 4 μικρές ιστορίες, οι οποίες καταλήγουν στο ‘’άγγιγμα’’, που πολλές φορές λέει πολύ περισσότερο από το γραπτό ή τον προφορικό λόγο και που κάθε φορά λέει και κάτι διαφορετικό μέσα στη ταινία άλλα η αφετηρία είναι πάντα η ίδια ‘’ Ο Άνθρωπος’’, χωρίς ταμπέλες, στερεότυπα και με λιγότερα ‘’πρέπει’’.


Πρωταγωνιστούν: Άννα Φόνσου, Ντίνος Καρύδης, Μίλλη Καραλή, Χρυσούλα Στεφανάκη, Πάντης Κούσης, Μαριαλένα Οικονομίδου, Βούλα Κώστα, Μαρία Βλάχου, Πάνος Κλάδης, Γιώργος Τριανταφύλλου

Σενάριο / Σκηνοθεσία: Γιώργος Τριανταφύλλου

Παίζουν: Σίμος Δρακόπουλος , Αικατερίνη Τεμπέλη, Ανθή Θεοχάρη,Χριστίνα Δημητριάδη, Μάρκος Τριανταφύλλου, Μαρία Γιουβάνη, Γιάννης Αποστολίδης, Ανδρέας Τριανταφύλλου, Θεοδοσία Παγανοπούλου

 Γιώργος Τριανταφύλλου & Άννα Φόνσου

β΄ Σκηνοθεσίας : Καλλιόπη Βίλλυ Κωτούλα

Διεύθυνση Φωτογραφίας / Μοντάζ : Νίκος Κακονάς.

Ηχολήπτης : Ανδρέας Ντρούλιας

Μπούμαν : Γιώργος Κουρμπέλης

Make up: Θεοδοσία Παγανοπούλου

Πρόλογος Μάνας : Αικατερίνη Τεμπέλη

Μουσική επιμέλεια : Παναγιώτης Λιανός 

Τραγουδούν: Χρυσούλα Στεφανάκη, Θεοδωρής Λογοθέτης και Γιάννης Γούτης

Ομώνυμο τραγούδι της ταινίας ΄΄Άγγιξέ με''

Τραγούδι: Χρυσούλα Στεφανάκη

Στίχοι: Αικατερίνη Τεμπέλη

Μουσική-Ενορχήστρωση: Παναγιώτης Λιανός

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο