25 Μαρ 2017

Δύσκολες ώρες για την Νόρα Βαλσάμη


Υπήρξε το χαμογελαστό κορίτσι του ελληνικού κινηματογράφου, όμως τελευταία το χαμόγελο έχει σβήσει...
από τα χείλη της καθώς ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.





Η Νόρα Βαλσάμη έχει εξαφανιστεί τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια από όλους και από όλα. Τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως αναφέρει το περιοδικό Χάι την έχουν καθηλώσει στο σπίτι της, με την ίδια να έχει χάσει την όρεξη της για ζωή. Όλες οι προσπάθειες του συζύγου της Ερρίκου Ανδρέου και του γιου της να της φτιάξουν το κέφι πέφτουν στο κενό. Οι πόνοι είναι αφόρητοι και το μόνο που θέλει είναι το μαρτύριο της αυτό να λάβει ένα τέλος.

«Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή τη λύτρωση», δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη. Παρότι υπάρχουν αρκετοί από τους συναδέλφους της που θέλουν να της συμπαρασταθούν, εκείνη δεν θέλει κανέναν. Αν και το ενδιαφέρον τους τη συγκινεί, το τελευταίο που επιθυμεί είναι να την δουν ανήμπορη και καταβεβλημένη.

«Κάθε φορά που βλέπει σε ταινίες τον εαυτό της ως το ξανθό κορίτσι που πρωταγωνιστούσε στην «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, τα μάτια της πλημμυρίζουν δάκρυα», αποκαλύπτει άτομο από το στενό της περιβάλλον στο Χάι. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να ντυθεί μόνη της, ούτε καν να φορέσει τα παπούτσια της είναι κάτι που της έχει στοιχίσει και την πληγώνει βαθιά.

«Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ», εξομολογείται. Η Νόρα Βαλσάμη δεν σταματά να προσεύχεται στον Θεό, περιμένοντας για ένα θαύμα που θα την κάνει να χαμογελάσει και πάλι.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο