2 Μαρ 2017

Έμα Στόουν, Ρέιτσελ Βάις και Νίκολας Χουλτ για το νέο Λάνθιμο


Φρέσκος μετά την υποψηφιότητα σεναρίου στα επεισοδιακά 89α βραβεία Όσκαρ και λίγο πριν μάθουμε περισσότερα για το...
«The Killing of the Sacred Deer», το οποίο αναμένουμε με αγωνία μάλλον στις φετινές Κάννες, ο Γιώργος Λάνθιμος κοιτάει το κινηματογραφικό του μέλλον με μία ιστορία που τον πάει στο παρελθόν.

Στο ιστορικό δράμα εποχής «The Favourite», στο οποίο ο Λάνθιμος δεν θα υπογράφει για πρώτη φορά το σενάριο (το ανέλαβαν η Ντέμπορα Ντέιβις και ο Τόνι Μακ Ναμάρα) θα διηγηθεί το παράλληλο χρονικό τριών γυναικών της αγγλικής βασιλικής οικογένειας. 

Η ιστορία του «The Favourite» έχει ως κεντρικά πρόσωπα την Βασίλισσα Άννα, την Δούκισσα Σάρα, τη Βαρόνη Αμπιγκέιλ Μάσαμ και τις μεταξύ τους σχέσεις την περίοδο του θρόνου της πρώτης περιόδου του 1700. 

Το Deadline αναφέρει αποκλειστικά πως ο Νίκολας Χουλτ («Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», «Για Ένα Αγόρι») προστέθηκε στο καστ, το οποίο περιλαμβάνει ήδη τη βραβευμένη πλέον με Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου Έμα Στόουν και τις παλιές γνώριμες του Γιώργου Λάνθιμου, Ολίβια Κόλμαν και Ρέιτσελ Βάις (Όσκαρ Β' Γυναικείου για τον «Επίμονο Κηπουρό»).

Να θυμίσουμε πως το 2012, όταν οι «Άλπεις» ετοιμάζονταν για την αγγλική τους έξοδο, βρετανικά Μέσα έκαναν τότε λόγο για τρία «νέα» σχέδια του Λάνθιμου. Ένα sci-fi ρομάντζο (που θα ήταν ο «Αστακός»), ένα βικτωριανό δράμα και η διασκευή σε μια νουβέλα. 
Πηγή: cinemag.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο