28 Μαρ 2017

«Μου είπαν να μην πω ότι είμαι bisεxual γιατί θα τελειώσει η καριέρα μου…»


Στην περίοδο που αποφάσισε να αποκαλύψει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις αναφέρθηκε η πρώην σύζυγος του...
Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, στη Σύνοδο Κορυφής «Pride & Prejudice» του Economist στη Νέα Υόρκη, υπενθυμίζοντας, μάλιστα, τη θύελλα που είχε ξεσπάσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αφ’ ότου αποκάλυψε ότι είναι bisεxual.





«Ακόμα κι αν όλοι γύρω μου με συμβούλεψαν να μη το κάνω, αισθάνθηκα πως θα ήταν απλά λάθος» είπε στο κοινό που παρακολουθούσε την ομιλία της, ενώ πρόσθεσε: «Θα προτιμούσα να μην πετύχω γι αυτό που είμαι παρά να πάω μπροστά για κάτι που δεν είμαι. Ήμουν σε μια σχέση και απλά ποτέ δεν το έκρυψα...», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 


Η Χερντ, η οποία μέχρι πρόσφατα απασχόλησε έντονα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με το διαζύγιό της με τον Τζόνι Ντεπ, δήλωσε ότι το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ξαφνικά απέκτησε «ταμπέλα», αφού όλοι την αποκαλούν, πλέον, «λεsβία».

Πρόσθεσε, τέλος, ότι παρά τις συμβουλές κάποιων να αποκρύψει τις σeξουαλiκές προτιμήσεις της, εκείνη δεν τους υπολόγισε και αισθάνεται δικαιωμένη. 


«Αν οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν και μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αυτή η συζήτηση γίνεται σε μεγάλη κλίμακα, τότε οι άνδρες θα πρέπει να είναι σε θέση να το κάνουν με την ίδια ή και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα», είπε χαρακτηριστικά στο συνέδριο και ομολογουμένως, τα λόγια της έκαναν αίσθηση…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο