3 Μαρ 2017

Αυτός είναι ο λόγος που οι ηθοποιοί του «Big Bang Theory» πρότειναν να μειωθεί ο μισθός τους


Πρόσφατα οι ηθοποιοί ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για δύο ακόμη σεζόν...
Πρόκειται για μια ενέργεια που δεν θα περίμενε κάποιος από ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Κι όμως συνέβη. Οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «The Big Bang Theory», αποφάσισαν να ζητήσουν μείωση των μισθών τους, ώστε να υπάρξει το περιθώριο να δοθούν αυξήσεις στις συμπρωταγωνίστριές τους Mayim Bialik και Melissa Rauch.

Η πεντάδα των Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar και Simon Helberg βρίσκονται από την πρώτη μέρα στη σειρά λέγεται πως πληρώνονται για κάθε επεισόδιο 1.000.000 δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Variety, πρότειναν οι ίδιοι στους παραγωγούς της σειράς να κάνουν μείωση στο ποσό που λαμβάνει έκαστος ανά επεισόδιο ώστε δύο συμπρωταγωνίστριές τους να αυξήσουν την αμοιβή τους.

Οι Bialik και Rauch, που ενσαρκώνουν αντίστοιχα τους ρόλους των Έιμι και Μπερναντέτ, πληρώνονται περίπου 200.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Αυτό που πρότειναν, λοιπόν, οι υπόλοιποι είναι να λαμβάνουν περίπου 100.000 δολάρια λιγότερα ανά επεισόδιο για τις δύο επόμενες σεζόν. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα «περισσεύουν» 500.000 δολάρια, τα οποία οι ίδιοι θέλουν να μοιράζονται οι Rauch και Bialik. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν η πρότασή τους έγινε αποδεκτή από την παραγωγή.

Η χειρονομία αυτή αποδεικνύει περίτρανα τις φήμες που θέλουν το κλίμα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς να είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματικό, και όλους τους να αποτελούν πλέον μια πολύ δεμένη παρέα- μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Άλλωστε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι δυο γυναίκες, αν και μπήκαν πολύ αργότερα στο καστ, αποτελούν πλέον απαραίτητο κομμάτι της ιστορίας και οι χαρακτήρες τους έχουν αγαπηθεί εξίσου από το κοινό.

Πρόσφατα οι ηθοποιοί ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για δύο ακόμη σεζόν, αγγίζοντας συνολικά τις 12.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο