18 Φεβ 2017

Αντίο Pretty Woman! Αγνώριστη η Τζούλια Ρόμπερτς (Photo)


Με δυσκολία κατάφεραν να αναγνωρίσουν οι παπαράτσι την Τζούλια Ρόμπερτς, όταν την εντόπισαν κοντά στο ...σπίτι της στο Μαλιμπού να περπατάει, κρατώντας στα χέρια της ένα κουτί πίτσα.

Δεν ήταν το γεγονός ότι ήταν άβαφτη, ατημέλητη ή ότι φορούσε γυαλιά μυωπίας. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι η 49χρονη ηθοποιός φαίνεται να έχει πάρει αρκετά παραπανίσια κιλά τον τελευταίο καιρό και δεν διαθέτει πια την ψιλόλιγνη σιλουέτα, σήμα-κατατεθέν της.

Δημοσίευμα του radaronline κάνει λόγο για την κακή ψυχολογία της σταρ, αναφέροντας ότι ο εδώ και χρόνια ετοιμόρροπος γάμος της έπαιξε ρόλο στο να πάρει 15 κιλά τους τελευταίους μήνες.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της Ρόμπερτς δηλώνουν ότι πλέον δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την εμφάνισή της, δεν τρέφεται υγιεινά ενώ έχει σταματήσει και να γυμνάζεται.

Μετά από 14 χρόνια γάμου με τον κάμεραμαν Ντάνι Μόντερ, η Τζούλια Ρόμπερτς και ο σύζυγός της φέρονται να ζουν χωριστές ζωές αλλά να μην παίρνουν διαζύγιο για χάρη των παιδιών τους. Το άγχος της για την προσωπική της ζωή, την έχουν οδηγήσει στο να βρει παρηγοριά στο φαγητό.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο