11 Φεβ 2017

Σταρ του Χόλιγουντ κατηγορεί σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση!


Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που συνέβη, όμως τα τραύματα έχουν μείνει ανεξίτηλα στην Ντέμπρα Μέσινγκ. Γι΄ αυτό και ...αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως τώρα για την ολέθρια συνεργασία που είχε με τον σκηνοθέτη Αλφόνσο Αράου στα γυρίσματα της ταινίας «A walk in the clouds», με συμπρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς.

Το 1995 η κοκκινομάλλα ηθοποιός ήταν ενθουσιασμένη που θα πρωταγωνιστούσε σε μία μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή. Τη δεύτερη μέρα των γυρισμάτων της ταινίας όμως, ξεκίνησε η κακοποίηση της από τον γνωστό σκηνοθέτη.

Ο Αράου της ζήτησε να γυρίσει γυμνή μία σκηνή όπου η Μέσινγκ βρισκόταν στο κρεβάτι με ένα άνδρα πριν τους πιάσει στα πράσα ο Ριβς. Η ηθοποιός όμως, είχε όρο στο συμβόλαιο της να μην κάνει γυμνές σκηνές. Δεν ήθελε, οπότε επικοινώνησε με τον ατζέντη της. Εκείνος της είπε «αν δε δεχτείς, σήκω και φύγε και άσε να σε αντικαταστήσουν με άλλη ηθοποιό». Ο δε σκηνοθέτης της είπε «δουλειά σου είναι να είσαι γυμνή και να λες τα λόγια σου, κάντο!». Μη θέλοντας να χάσει την ευκαιρία που της δινόταν να γίνει διάσημη, η Μέσινγκ συμφώνησε διστακτικά.

Και τότε ξεκίνησε ο Άραου να της συμπεριφέρεται σαν να ήταν αντικείμενο. «Ήρθε και σήκωσε το σεντόνι που ήμουν καλυμμένη και με είδε ολόγυμνη όλο το συνεργείο. Έπειτα ξαναέριξε το σεντόνι πάνω μου, με τελείως υποτιμητικό και προσβλητικό τρόπο» θυμάται η Μέσινγκ, μιλώντας πριν λίγες μέρες σε συνέδριο στην Καλιφόρνια.

«Δείξε το στήθος σου, κάλυψε τα οπίσθιά σου, αυτές ήταν οι εντολές που μου έδινε για τη σκηνή, ουρλιάζοντας».

Έπειτα, σε μία σκηνή όπου φιλιόταν με τον Κιάνου Ριβς, ο σκηνοθέτης είπε, σύμφωνα με τις εξομολογήσεις της Ντέμπρα: «Προλαβαίνουμε να φέρουμε ένα πλαστικό χειρουργό; Η μύτη της είναι απαίσια, μου καταστρέφει την ταινία!».

Η 48χρονη σταρ αποχώρησε κλαίγοντας από το γύρισμα και υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι ποτέ δεν θα ξαναδουλέψει με τον Αράου. Όπως λέει είναι περήφανη για το σώμα της και την ιδιαίτερη μύτη της και ποτέ δεν έκανε πλαστική. Και βέβαια, η ιστορία απέδειξε ότι τα κατάφερε μια χαρά στο Χόλιγουντ χωρίς να υποκύψει ούτε σε πλαστικές, ούτε σε γυμνές σκηνές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο