23 Φεβ 2017

Αιχμηρή προειδοποίηση από το ίδρυμα Νιάρχος κατά την παράδοση του ΚΠΙΣΝ στο Δημόσιο


Ολοκληρώθηκε με θεαματικό τρόπο η τελετή για την παράδοση στο Ελληνικό Δημόσιο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.... Εκτός όμως από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, εντύπωση προκάλεσε η ομιλία του προέδρου του ΔΣ του κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, κ. Ανδρέα Δρακόπουλου.

Ο κ. Δρακόπουλος ανέφερε πως όταν φοράμε ότι την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος μπορούμε να πετύχουμε πολλά εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Λίγο αργότερα όμως η ομιλία του πήρε μια αναπάντεχη τροπή καθώς ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα δέχεται πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα τα οποία σατιρίζουν και μιλάνε με καυστικό τρόπο για την παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού στο ελληνικό Δημόσιο.

Μάλιστα προχώρησε να αναφέρει δημόσια μερικά από αυτά τα μηνύματα, ενώπιον όλων των επίσημων προσκεκλημμένων και εν μέσω χειροκροτημάτων.


«Η αρχή του τέλους»,

«Ήρθε η ώρα που όλοι φοβόμασταν»,

«Θα θυμάμαι το πριν και το μετά»,

«Και τώρα θα αρχίσει η παρακμή»,

«Γιατί βρε καλοί μου άνθρωποι, πρώτη φορά έρχεστε στην Ελλάδα;»,

«Πραγματικά με θλίβει που γίνεται η παράδοση στο ελληνικό δημόσιο. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη και καμιάν ελπίδα ότι το κράτος μπορεί να διαχειριστεί σωστά το Κέντρο Πολιτισμού»,

«Αναρωτιέμαι εάν το ΔΣ του Ιδρύματος Νιάρχου έχει αντιληφθεί πως οτιδήποτε περνά στα χέρια του Ελληνικού Δημοσίου καταστρέφεται»,

«Δεν θέλω να καταλήξει ένα απεριποίητο και παρατημένο κτίριο. Λάβετε υπόψη το μήνυμά μου κι ας είμαι 15 χρονών»






Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο