5 Φεβ 2017

Η Κρίστεν Στιούαρτ αποκαλύπτει: Είμαι εντελώς γκέι!


Η συνήθως λιγομίλητη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει χιούμορ με τη σεξουαλικότητα της στη... σατιρική εκπομπή Saturday Night Live.

Η 26χρονη πρωταγωνίστρια των ταινιών Twilight έπαιξε σε χιουμοριστικό σκετσάκι στην εκπομπή, όπου υποτίθεται αποπλάνησε μία παντρεμένη νοικοκυρά την ώρα που ο σύζυγός της παρακολουθούσε τα αθλητικά.

Στο σκετσάκι, η Κρίστεν εμφανίζεται να φιλάει παθιασμένα τη συμπρωταγωνίστριά της, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αναφέρει στον χιουμοριστικό της μονόλογο ότι είναι εντελώς γκέι. «Γι’ αυτό δεν με πάει ο Τραμπ, γιατί συμμετέχω σε αυτή την εκπομπή και γιατί είμαι τόσο γκέι», ανέφερε αστειευόμενη.


Αυτόν τον καιρό, η Κρίστεν Στιούαρτ έχει σχέση με το μοντέλο της Victoria’s Secret, Στέλα Μάξγουελ, με την οποία κυκλοφορούν παντού μαζί, χωρίς καμία πρόθεση να κρύψουν τον έρωτά τους.

Πριν τη Μάξγουελ, η ηθοποιός έβγαινε με την dj St. Vincent, αν και η μοναδικη φορά που έχει παραδεχτεί δημοσίως τον έρωτά της για μια γυναίκα ήταν για την Αλίσια Κάρτζιλ. Για την τότε σύντροφό της, είχε αναφέρει στο περιοδικό Elle: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με το κορίτσι μου. Είχαμε χωρίσει μια-δύο φορές και όταν τα ξαναβρίσκαμε, πραγματικά ένιωθα πολλά».

Η Στιούαρτ είχε παραδεχτεί σε εκείνη την περσινή συνέντευξη ότι είναι μπαισέξουαλ, όμως πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο