28 Φεβ 2017

Στην Εντατική νοσηλεύεται ο Γιάννης Πουλόπουλος


Ο 76χρονος τραγουδιστής αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα...
Στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου «Ελπίς» νοσηλεύεται ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος, μετά από επέμβαση αγγειοπλαστικής στην οποία υποβλήθηκε.

Το περασμένο Σάββατο, ο 76χρονος καλλιτέχνης διακομίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαϊκό όπου και διαπιστώθηκαν καρδιολογικής φύσεως ευρήματα. Έτσι κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην Καρδιολογική κλινική του «Ελπίς» προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη και άμεση αντιμετώπιση καθώς πρόκειται για μια πλήρως λειτουργούσα κλινική με Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εμφραγμάτων, Αιμοδυναμικό Εργαστήριο και Υπομονάδα Φροντίδας Αγγειοπλαστικής.

Εκεί υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική (έγινε διάνοιξη των στενωμένων στεφανιαίων αρτηριών) και εισήχθη για νοσηλεία στην εξειδικευμένη Μονάδα του «Ελπίς», με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του και για την έκβαση της νοσηλείας του.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και εκτιμάται πως εάν η εικόνα του παραμείνει ίδια, θα πάρει εξιτήριο από τη Μονάδα και η νοσηλεία του θα συνεχιστεί σε θάλαμο της Καρδιολογικής Κλινικής.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο