21 Ιαν 2017

Διέρρευσαν τα ονόματα των κριτών του Your Face Sounds Familiar


Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει με νέο κύκλο στον ΑΝΤ1, με την... Μαρία Μπεκατώρου στο τιμόνι του show μεταμφιέσεων για μια ακόμα φορά. 

Τι συμβαίνει, όμως, με τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή;

Ο ΑΝΤ1 προχωρά σε μεγάλες αλλαγές και αναζητεί το συνδυασμό εκείνο που θα κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το YFSF. Έτσι, αποφάσισε να κρατήσει στη θέση του τον Σταμάτη Φασουλή -είχε την καλύτερη παρουσία στον προηγούμενο κύκλο- και να αλλάξει όλους τους υπόλοιπους.

Το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου ήταν από τα πρώτα που έπεσαν στο τραπέζι. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, μετά από πολλά χρόνια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης και η συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar είναι κάτι που ο ΑΝΤ1 επιθυμεί διακαώς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zappIT, ο τρίτος άνδρας της παρέας θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο Κώστας Σπυρόπουλος. Το όνομα του γνωστού ηθοποιού είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα σε συζητήσεις που τον ήθελαν να αναλαμβάνει δικό του late night show. Φαίνεται όμως ότι ο σταθμός θεώρησε -ορθώς- πως ο ρόλος του κριτή στο YFSF του ταιριάζει καλύτερα.
Πηγή: zappit.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο