30 Ιαν 2017

Ηθοποιοί κατά του νέου διατάγματος Τραμπ και στα βραβεία SAG (Photos - Videos)


Σε διαδήλωση κατά του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετατράπηκαν τα Βραβεία του...
Σωματείου Ηθοποιών, με μεγάλα ονόματα του χώρου να στρέφονται κατά του νέου νόμου του Τραμπ για τη μετανάστευση. 


Ολοι όσοι διαμαρτυρήθηκαν αναφέρθηκαν με τον δικό τους τρόπο στο νέο διάταγμα Τραμπ για τους πρόσφυγες, καταδικάζοντας, άλλοι πιο έντονα και άλλοι λιγότερο, την πολιτική του νέου προέδρου. 

«Όλοι όσοι είστε στα αεροδρόμια που ανήκουν στην δική μου Αμερική... Σας καλωσορίζουμε», ήταν η ατάκα του Άστον Κάτσερ που πρώτος ξεκίνησε τον «χορό» των δηλώσεων κατά του Τραμπ.

Ακολούθησε το καστ του Orange is the new black που διά μέσου της Τέιλορ Σκίλινγ, δήλωσαν: «Αυτά που μας ενώνουν είναι πιο ισχυρά από τις δυνάμεις που επιχειρούν να μας διασπάσουν». 

Η Τζούλια Λούις Ντρέιφους, πρωταγωνίστρια του Veep, ο πατέρας της οποίας ήταν μετανάστης στις ΗΠΑ από την τότε υπό την κυριαρχία των Ναζί Γαλλία, είπε: «Η απαγόρευση στους μετανάστες είναι ντροπή και αντίθετη με την Αμερική»

Ξεχωριστή ήταν η διαμαρτυρία του Ντέιβιντ Χάρμπουρ, πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς Stranger Things. Όταν ανέβηκε μαζί με όλο το καστ στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για το «καλύτερο σύνολο σε δραματική σειρά»¨μίλησε για το πώς πρέπει «να σταθούμε ενωμένοι» απέναντι σε κάθε είδους μπούλινγκ.


«Θέλω να σας πω πως υπό το φως όσων γίνονται σήμερα στον κόσμο, είναι δύσκολο να γιορτάσουμε για το Stranger Things» ξεκίνησε και παρακάτω είπε: «Μέσα μας να καλλιεργήσουμε περισσότερη κατανόηση και κοινωνική κατανόηση, αποκαλύπτοντας άπειρες αλήθειες που χρησιμεύουν ως μια ισχυρή υπενθύμιση για τους ανθρώπους, ότι όταν αισθάνονται διαλυμένοι και φοβισμένοι και κουρασμένοι, δεν είναι μόνοι».

«Σαν αρχηγός Τζιμ Χόπερ , θα ήθελα να χτυπήσω μερικούς στο πρόσωπο όταν τους βλέπω να καταστρέφουν τους αδύναμους και όσους στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων και τους περιθωριοποιημένους και θα το έκανα με όλη μου την ψυχή με την καρδιά και με μεγάλη χαρά», κατέληξε καταχειροκροτούμενος.


Μάλιστα, όση ώρα μιλούσε εκείνος, δίπλα του η συμπρωταγωνίστριά του Γουινόνα Ράιντερ τον... συνόδευε κάνοντας γκριμάτσες που δεν ξέφυγαν από το κοινό.

Από την διαμαρτυρία κατά του Τραμπ, δεν έλειψε ούτε η Λατίνα Σοφία Βεργκάρα που μαζί με την επίσης ηθοποιό από την Αγγλία Τάντι Νιούτον, ανέβασε φωτογραφία γράφοντας ως λεζάντα «μετανάστες».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο