23 Ιαν 2017

O κριτής την σταμάτησε με το που άνοιξε το στόμα της και της είπε να τραγουδήσει άλλο τραγούδι. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό στη συνέχεια


Η Hope Murphy είναι μόλις λίγα δευτερόλεπτα στη σκηνή για την οντισιόν του “Βρετανία Έχεις Ταλέντο”, όταν...
ο κριτής Simon Cowell την σταματά. Η 16χρονη μαθήτρια από το Λονδίνο φαίνεται να ταράχτηκε, αλλά ευτυχώς βρήκε την ψυχραιμία της άμεσα.


“Έχω ακούσει κάτι τέτοιο πολλές φορές,” της λέει ο Simon. 

“Θέλω να ακούσω κάτι διαφορετικό από αυτά που τραγουδάνε όλοι”


Είναι σαφές ότι ο Simon προσπαθεί να ενθαρρύνει τη Hope να είναι ο εαυτός της, αλλά είναι τόσο εντυπωσιακό το πώς η Hope αντιδρά στην τηλεόραση γνωρίζοντας ότι η οικογένειά της (και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι) την παρακολουθούν. Βλέπετε, αντί να αποθαρρυνθεί και να αφήσει την απρόσμενη αλλαγή να χαλάσει την ακρόασή της, η Hope την παραβλέπει και προχωράει για να δώσει την πιο απίστευτη εμφάνισή της. Αποφασίζει να τραγουδήσει το “This Woman’s Work,” μια μπαλάντα της Kate Bush.

Με είχε πιάσει ρίγος όταν άκουσα την καταπληκτική φωνή της Hope, και μου άρεσε όταν είδα την έκπληξη στην αντίδραση των κριτών για τη δεύτερη επιλογή της στο τραγούδι.

“Είναι ένα πολύ εύκολο να πω το ναι”, λέει ο Simon, ικανοποιημένος με την απόφασή του να διακόψει τη Hope και να αλλάξει το τραγούδι της σε κάτι πολύ πιο αργό και πιο συγκινητικό.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο