18 Ιαν 2017

Ακρόαση: Επαγγελματίες ηθοποιούς και χορευτές αναζητά το εθνικό θέατρο


Το Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες του Χορού της καλοκαιρινής του παραγωγής Αρχαίου Δράματος... αναζητά ερμηνευτές και συγκεκριμένα: άντρες ηλικίας έως 40 ετών, επαγγελματίες ηθοποιούς και χορευτές. 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν εξαιρετικές ικανότητες στο τραγούδι και την κίνηση, καθώς επίσης πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα. 

Όσοι κληθούν θα πρέπει να προετοιμαστούν σε υλικό που θα σταλεί στα προσωπικά τους email. 

Κατάθεση βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) από την Κυριακή 15/1/17 μέχρι και το Σάββατο 28/1/17: 

- ηλεκτρονικά στο email smdept@n-t.gr με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ».

Η ενημέρωση των υποψηφίων στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα καταθέσουν το βιογραφικό τους εντός προθεσμίας θα ειδοποιηθούν από το γραφείο σκηνής μέσω email για το αν θα συμμετάσχουν ή όχι στην ακρόαση από την Δευτέρα 30/1/17 μέχρι και την Τετάρτη 1/2/17. 

Οι υποψήφιοι που επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο φωτογραφίες (μία ολόσωμη, μία κοντινή). Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο