26 Ιαν 2017

Τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα για τον Γιώργο Κιμούλη: «Δε με λες και φίλη του, αλλά...»


Τις πληροφορίες που μετέδωσε η «Καθημερινή» και αναφέρουν πως ο Γιώργος Κιμούλης θα είναι... ο νέος διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πληροφορίες για τις οποίες ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει τοποθετηθεί, σχολίασε στο Facebook, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, η κ. Ακρίτα ουσιαστικά ζητά να δοθεί χρόνος στον ηθοποιό, αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Με τον Γιώργο Κιμούλη φίλη δεν με λες. Μια φορά συνεργαστήκαμε στο θεατρο και κάναμε να μιλήσουμε 10 χρόνια. Όμως, τώρα που θα αναλάβει το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διαβάζω τα τέρατα.

Για πάμε άλλη μια, λοιπόν – για όσους από το 1985 ζουν στην Ελλάδα κι όχι στον πλανήτη Κρύπτον: Ο Γιώργος Κιμούλης δεν περίμενε το όποιο ίδρυμα για να καταξιωθεί. Και πριν τον ήξερε η μανούλα του. Από τα 30 του χρόνια γεμίζει θέατρα και τα γεμίζει μόνος του. Ως ηθοποιός, ως σκηνοθέτης, ως διασκευαστής, ως τα πάντα – μόνο σκούπα που δε βάζει.

Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με την παραγωγή και διαθέτει διοικητικά προσόντα. Γενικώς ΚΑΙ αγαπάει την τέχνη ΚΑΙ έχει τις ικανότητες να διαχειριστεί το management.

Τέλος, εγωπουδενείμαιφίλητουλεμε, ρίχνω μια τρελή ιδέα. Μήπως να του επιτρέψουμε πρώτα να αναλάβει και μετά να τον κρίνουμε; ‘Η καλύτερα να τον θάψουμε εκ των προτέρων για να προλάβουμε και το σούπερ μάρκετ ανοιχτό; #kimoulis_who?».



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο