19 Δεκ 2016

Απίστευτο: Δεν πέρασε στην επόμενη φάση του Rising Star και λιποθύμησε στη σκηνή (Video)


Πρωτοφανές σκηνικό με λιποθυμία παίκτη στο Rising Star! Ο Γιώργος Καραδημήτρης...
, ο οποίος δεν πέρασε στην επόμενη φάση, δεν άντεξε και κατέρρευσε στη σκηνή!

Ο Γιώργος Καραδημήτρης είπε στο Rising Star το “σημάδι του έρωτα”, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει επιτροπή και τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός παιχνιδιού. Όταν σηκώθηκε ο τοίχος, ο Γιώργος Λιάγκας τον πλησίασε και μαζί προχώρησαν προς την επιτροπή. Ο διαγωνιζόμενος φαινόταν από την αρχή πως δεν είναι καλά. To άγχος τον είχε κυριεύσει. Οι κριτές ξεκίνησαν να εξηγούν γιατί δεν τον ψήφισαν και κάπου εκεί ήρθε η κατάρρευση για τον ίδιο.

Ο διαγωνιζόμενος δεν άντεξε, προφανώς, την απόρριψη. Η στεναχώρια σε συνδυασμό με το άγχος και την πίεση έφερε τη λιποθυμία. Ο Γιώργος άρχισε να παραπατάει στη σκηνή του Rising Star. O Γιώργος Λιάγκας όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει τον άρπαξε από το χέρι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο παίκτης λιποθύμησε στα χέρια του παρουσιαστή!

Το κοινό πάγωσε! Άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν στη σκηνή και μετέφεραν τον Γιώργο Καραδημήτρη εκτός πλατό. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας καθησύχασε κοινό και τηλεθεατές ότι ο διαγωνιζόμενος είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του.



Πηγή: Zappit

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο