4 Δεκ 2016

Ο Τσάρλι Σιν λέει ότι νίκησε το AIDS μέσω μίας συγκεκριμένης θεραπείας


Σε αποκλειστική συνέντευξη στη Daily Mail...
O Τσάρλι Σιν σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail υποστήριξε ότι ουσιαστικά ο ιός HIV, από τον οποίο έχει μολυνθεί, πλέον έχει κατασταλεί πλήρως, μετά από μία κλινική έρευνα δοκιμαστικού φαρμάκου στην οποία συμμετείχε ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωταγωνιστής της σειράς «Two and a half men» ανακοίνωσε ότι μετέχει εδώ και καιρό στην κλινική δοκιμή σκευάσματος, με την κωδική ονομασία PRO-140, το οποίο χορηγείται μόνο του, όχι δηλαδή συνδυαστικά με κοκτέιλ άλλων φαρμάκων, τα οποία συνιστούν την αντιρετροϊκή αγωγή που ακολουθείται από τους οροθετικούς.

Ο Τσάρλι Σιν προέβη στη συγκεκριμένη ανακοίνωση την Τρίτη, με αφορμή την παγκόσμια κατά του AIDS.

Όπως ανέφερε την Τρίτη, ο επικεφαλής των ερευνών τον ενημέρωσε ότι ο ιός έχει «συμπιεστεί» στον οργανισμό του, φτάνοντας σε μη ανιχνεύσιμο επίπεδο. Κι όλα αυτά μερικούς μήνες μετά την έναρξη συμμετοχής του 51χρονου σταρ στις κλινικές δοκιμές και έναν χρόνο αφότου παραδέχτηκε δημόσια ότι έχει μολυνθεί.

Το συγκεκριμένο νέο ήρθε έναν χρόνο αφότου ο 51χρονος ηθοποιός αποκάλυψε δημοσίως ότι πάσχει από τη νόσο.

Στη συνέντευξή του, ο Σιν λέει ότι ποτέ δεν ένιωθε τόσο δυνατός και δεν είχε τόση αυτοπεποίθηση, αναφορικά με την κατάστασή του.

Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα η δοκιμαστική θεραπεία στην οποία υποβάλλεται να λάβει μια μέρα έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές, ώστε να είναι διαθέσιμη σε όλους και να αποστιγματίσει τους ανθρώπους που ζουν με τον HIV.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο