10 Νοε 2016

Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: Τώρα είναι πρόεδρος, δεν μπορώ να του ρίξω μπουνιά στη μούρη - Σκέφτομαι να μεταναστεύσω στην Ιταλία


Ο Ρόμπενρτ Ντε Νίρο απέκλεισε το ενδεχόμενο να ρίξει μπουνιά στον Τραμπ γιατί τώρα είναι πρόεδρος. «Θα πρέπει να δω ...τι πρόκειται να κάνει» είπε σε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel στο ABC μετά την απρόσμενη νίκη του δισεκατομμυριούχου υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών. Ο Ντε Νίρο είχε χρησιμοποιήσει ένα βίντεο τον Οκτώβρη για να πει στον κόσμο ότι θέλει να του ρίξει μία μπουνιά στη μούρη, αποκαλώντας τον Τραμπ «ηλίθιο, μία εθνική καταστροφή και ντροπή για τη χώρα». Το βίντεο είχε προκαλέσει ένταση και ανάμεσα στον Ντε Νίρο και τον Γιον Βόιτ, τον οποίο ο Ντε Νίρο είχε αποκαλέσει «παρανοϊκό» για την στήριξή του στον Τραμπ.

«Σκοπεύεις ακόμη να χτυπήσεις τον Τραμπ στο πρόσωπο, γιατί τώρα μπορείς να συλληφθείς για αυτό» ρώτησε ο παρουσιαστής τον Ντε Νίρο. «δεν μπορώ να το κάνω τώρα, είναι ο πρόεδρος» είπε ο Ντε Νίρο και πρέπει να σεβαστώ τη θέση… πρέπει να δούμε τι σκοπεύει να κάνει και τη πορεία θα ακολουθήσει σε συγκεκριμένα ζητήματα. Όπως ήδη έχουμε δει η εκλογή του έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και διαμαρτυρίες».

Ο Ντε Νίρο δεν είπε εάν θα απαγορεύσει την είσοδο του Τραμπ στα εστιατόριά του, μεταξύ αυτών το Nobu στο Λονδίνο και το Locanda Verde στη Νέα Υόρκη.

Τέλος, ο Ντε Νίρο είπε αστειευόμενος ότι ίσως θα πρέπει να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα της ιταλικής του υπηκοότητας και να μετακομίσει στην Ιταλία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο