21 Νοε 2016

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός δεν αφήνει το παιδί της να τη βλέπει στο σήριαλ που παίζει; «Δεν αφήνω το παιδί μου να με βλέπει στην τηλεόραση»


Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές» μίλησε για την κόρη της, Χρυσηίδα και εξηγεί ...τον λόγο που δεν την αφήνει να την παρακολουθεί στην τηλεόραση

Η Μαριάννα Τουμασάτου που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές» μίλησε για την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Αλέξανδρο Σταύρου, Χρυσηίδα και εξηγεί τον λόγο που δεν την αφήνει να την παρακολουθεί στην τηλεόραση. «Δεν αφήνω το παιδί μου να με βλέπει στην τηλεόραση, δεν μπορεί να δει τη μάνα και τον πατέρα της να τους φιλάει ένας άλλος άνθρωπος, ούτε να βλέπει ένα άλλο παιδί να με λέει ''μαμά''. Είμαι μαμά της Χρυσηίδας, κανενός άλλου», τόνισε η ηθοποιός στο «Λοιπόν».


Και πρόσθεσε: «Όταν θεωρήσω ότι το παιδί είναι σε μια φάση να το δει, αλλά όχι ακόμα. Το καλοκαίρι μπορεί να συρράψουμε κάποιες σκηνές από το ίντερνετ, που είναι πιο ανώδυνες, πιο εύκολες να απορροφηθούν από την προσωπικότητα της και αφού καταλάβει ότι όλο αυτό είναι μια συνθήκη και δεν έχει αντανακλαστική σκέψη ή συναίσθημα, τότε πολύ ευχαρίστως να δει κι ένα ολόκληρο επεισόδιο. Δεν μπορεί να δει τον μπαμπά της να πυροβολεί κάποιον στο σίριαλ. Ενδεχομένως να μπορούσε να το καταλάβει καλύτερα αν αφορούσε έναν ξένο άνθρωπο, αλλά από τους δικούς της δεν ξέρω αν μπορεί το παιδάκι να αποσαφηνίσει τα δεδομένα και δεν θέλω. Δεν θέλω να διακινδυνέψω πράγματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ψυχή της»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο