Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

20 Νοε 2016

Μυρτώ Αλικάκη: Μετά την «Αναστασία» πιέστηκα πολύ


Για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την ξαφνική και... μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά την τηλεοπτική επιτυχία της στο σίριαλ «Αναστασία» μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του Ταμάμ. 

«Δεν ήταν εύκολο. Ήμουν πολύ μικρή. 21 ετών. Προερχόμουν από έναν κόσμο αγάπης για το θέατρο από παιδί, με το Θέατρο Τέχνης. Εν πάση περιπτώσει με ό,τι κουβαλούσα στο κεφάλι μου. Δεν έχει σημασία. Αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα της σειράς και το αν η σειρά μου άρεσε ή όχι, έχει να κάνει με το ότι αυτή η ξαφνική αναγνωρισιμότητα για μια έφηβη η οποία περνούσε τα βράδια της στα Εξάρχεια ήταν λίγο… Δεν ένιωθα ποτέ ούτε mainstream, ούτε κυριλέ, ούτε τίποτα από αυτά.

Στην πραγματικότητα το δύσκολο ήταν για μένα να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα και το άλλο, ποιο είναι το επόμενο βήμα γιατί αν αφεθώ σε αυτό που έχει συμβεί, θα γίνω κάτι που δεν ονειρεύτηκα να γίνω. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πιέστηκα πάρα πολύ για ένα χρόνο. Λίγο λιγότερο για έναν δεύτερο, τρίτο και μπορώ να πω για να είμαι πολύ ειλικρινής ότι μόνο αφότου γέννησα τα παιδιά μου, δηλαδή 8 -9 χρόνια αργότερα στρώσανε όλα μέσα μου. Τα παιδιά ιεραρχούν με έναν απίστευτο τρόπο τα πράγματα» εξομολογήθηκε η Μυρτώ Αλικάκη.

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο