20 Νοε 2016

Σοκ από το θάνατο γνωστής ηθοποιού: Κρεμάστηκε με τη φούστα της


Η ηθοποιός, Λίζα Μάστερς, που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις επιτυχημένες σειρές... «Law & Order: SVU», «Gossip Girl», «Ugly Betty» και «Unbreakable Kimmy Schmidt» έφυγε από τη ζωή μόλις στα 52 της χρόνια.

Βρισκόταν στην πρωτεύουσα του Περού για επαγγελματικούς λόγους και οι αρχές της χώρας που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν την πιθανότητα να αυτοκτόνησε, όπως δήλωσαν στο Associated Press.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η όμορφη Λίζα έδινε μάχη με την κατάθλιψη και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της βρέθηκαν αντικαταθλιπτικά, ενώ έκανε εντύπωση στις αρχές ότι είχε κρεμαστεί μέσα στη ντουλάπα του δωματίου, χρησιμοποιώντας τη φούστα της για σκοινί...

Η ηθοποιός, που ήταν παντρεμένη, άφησε δύο γράμματα στο δωμάτιο που βρέθηκε νεκρή, όμως η οικογένειά της δεν έχει θελήσει μέχρι στιγμής να αποκαλύψει το περιεχόμενό τους.

Προκειμένου η σωρός της Λίζα να μεταφερθεί στην πατρίδα της την Αμερική, έχει δημιουργηθεί μία σελίδα GoFundMe στο διαδίκτυο ώστε οι δικοί της, μέσω δωρεών, να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο