12 Νοε 2016

Μάικλ Μουρ για Τραμπ: Είναι αυταρχικός ρατσιστής - Δεν θα βγάλει την τετραετία


Ο διάσημος σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Μάικλ Μουρ, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο προέβλεψε σωστά την εκλογική επικράτηση του Τραμπ, τώρα λέει... ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος δεν θα ολοκληρώσει την θητεία του είτε γιατί θα παραιτηθεί από μόνος του είτε θα υποχρεωθεί από καταγγελίες και καταδίκη.

«Κοιτάξτε τι θα συμβεί, δεν θα υπομείνουμε τον Τραμπ για τέσσερα χρόνια, γιατί δεν έχει ιδεολογία παρά μόνο την ιδεολογία του Ντόναλντ Τραμπ» είπε ο Μουρ στην πρωινή εκπομπή του δικτύου MSNBC.

«Και όταν έχεις έναν ναρκισσιστή σαν κι αυτόν, που είναι τόσο ναρκισσιστής που όλα είναι γύρω από αυτόν, μπορεί ακόμη και χωρίς πρόθεση να παραβιάσει νόμους και θα παραβιάσει νόμους γιατί το μόνο που σκέφτεται είναι τι είναι καλύτερο για αυτόν» ανέφερε χαρκατηριστικά. Όταν ρωτήθηκε εάν εύχεται να αρρωστήσει απάντησε ότι είναι ήδη άρρωστος. «Είναι ρατσιστής, μισογύνης, είναι ένας αυταρχικός» πρόσθεσε.

Ο Μουρ έλαβε μέρος στη συγκέντρωση κατά του Τραμπ στο Μανχάταν την περασμένη Τετάρτη και παρότρυνε για ασταμάτητη αντίσταση. «Θα αντιταχθούμε και αυτό θα συνεχιστεί, απόψε και το επόμενο βράδυ και το επόμενο βράδυ. Και αυτό που θα έχει να κάνει είναι να τοποθετήσει τον Τζουλιάνι στη θέση του Γενικού Εισαγγελέα ή στο ανώτατο δικαστήριο και πράγματα σαν και αυτό. Αυτή θα είναι μία μαζική αντίσταση. Οι γυναίκες καλούν ένα εκατομμύριο γυναίκες να διαδηλώσουν την ημέρα της ορκομωσίας και θα είναι η μεγαλύτερη διαδήλωση που έχει γίνει ποτέ κατά τη διάρκεια της ορκομωσίας προέδρου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα μέσα στην Εβδομάδα ο Μους είχε καλέσει τους Αμερικανούς να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις μέχρι να πέσει ο Τραμπ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο