1 Νοε 2016

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, επιτέλους, άνοιξε: Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια


Το απόγευμα της Δευτέρας, 31 Οκτωβρίου, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης άνοιξε επιτέλους τις πύλες του στο κοινό, παρουσιάζοντας την ...έκθεση «Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα-Αμβέρσα» αλλά και τη δράση «Το ΕΜΣΤ στον κόσμο» και εγκαινιάζοντας το ισόγειο και το υπόγειο χώρο του μουσείου. Η επιμέλεια της έκθεσης ανήκει στους διευθυντές των δύο μουσείων, την Κατερίνα Κοσκινά και τον Bart De Baere, οι οποίοι και άνοιξαν τη βραδιά.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα χαμηλών τόνων εγκαίνια του ΕΜΣΤ, ανάμεσά τους και ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς και ο Γιάννης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου.

Η έκθεση «Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα- Αμβέρσα», που εγκαινιάζει τον χώρο των περιοδικών εκθέσεων του ΕΜΣΤ αρθρώνεται σε 22 θεματικές ενότητες, με περισσότερα από 70 έργα 66 Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου 2017.

Το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται από σήμερα, 1η Νοεμβρίου, το Μουσείο κατά τις ώρες λειτουργίας του: καθημερινά πλην Δευτέρας και ώρες 11.00 έως 19.00 και κάθε Πέμπτη από τις 11.00 έως τις 22.00. Το εισιτήριο είναι €5 και θα ισχύσουν και ειδικές κατηγορίες.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τη χτεσινή βραδιά στο ΕΜΣΤ.
































Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο