5 Οκτ 2016

Αστυνομικό τμήμα στις ΗΠΑ προειδοποιεί: Μην πυροβολείτε τους… κλόουν (Photo)


Κι όμως, η ανακοίνωση αυτή έγινε στην πραγματικότητα καθότι ένα αστυνομικό τμήμα στη Γιούτα προειδοποίησε... τους κατοίκους της περιοχής πως είναι παράνομο το να πυροβολείς τους… κλόουν. Η ανακοίνωση της αστυνομίας έρχεται μετά τον αυξανόμενο αριθμό εμφάνισης κλόουν κατά μήκος της περιφέρειας.

Μάλιστα το αστυνομικό τμήμα του Όρεμ έκανε την σχετική ανακοίνωση στο Facebook τενημερώνοντας το κοινό πως οι αστυνομικοί του τμήματος είχαν λάβει περισσότερα από 40 ερωτήματα καθώς και αρκετά τηλεφωνήματα αναφορικά με την εμφάνιση κλόουν, με τους περισσότερους πολίτες να ρωτούν αν μπορούν να πυροβολήσουν έναν κλόουν.

Η αστυνομία του Όρεμ δηλώνει πως την ανησυχεί το περιεχόμενο των μηνυμάτων και όχι ο αριθμός.

« «Μπορώ να πυροβολήσω ή να δράσω κατά κάποιου που είναι ντυμένος ως κλόουν?» Αυτή δεν είναι μια ερώτηση που απαντάς με ένα απλό ναι ή όχι. Υπάρχουν πολλές παράμετροι [που πρέπει να εξεταστούν]» αναφέρει στην ανάρτησή του το τμήμα.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του το τμήμα λέει πως θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να τιμωρηθούν όλοι όσοι σκοπίμως φορούν στολές κλόουν για να τρομάζουν τα παιδιά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο