24 Οκτ 2016

Διάσημοι που χάλασαν την καριέρα τους λόγω της προσωπικής τους ζωής - Από παράνομες σχέσεις μέχρι απλώς δημοσιοποίηση σeξουαλικών προτιμήσεων


Μπορεί η ειλικρίνεια να θεωρείται αρετή και να εκτιμάται από τον κόσμο, όμως στον κόσμο των διάσημων μάλλον τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι....
Οι σταρ του Χόλιγουντ και η αλήθεια φαίνεται ότι έχουν μια περίεργη σχέση μεταξύ τους 




αφού πολλοί από αυτούς θέλησαν να είναι αληθινοί με το κοινό τους και να εκφράσουν τα προσωπικά τους θέλω και το κοινό τους γύρισε την πλάτη. Ταυτόχρονα άλλοι ήταν άτυχοι καθώς μαθεύτηκαν τα προσωπικά τους, οι παράνομες σχέσεις τους και έτσι τα πράγματα δεν πήγαν καλά.


Anne Heche: Θεωρούταν ένα από τα επόμενα αστέρια του Χόλιγουντ, όμως η πορεία της πήρε την κάθοδο μόλις ήρθε στη δημοσιότητα η σχέση της με την Ellen DeGeneris.



Essena O'Neil: Η σταρ του Instagram που παραδέχτηκε πως όσες φωτογραφίες πόσταρε στα social media ήταν ψεύτικες, έγινε για μερικές μέρες το θέμα της ημέρας και έπειτα έσβησε και εξαφανίστηκε απο παντού.



Wentworth Miller: Ο πανέμορφος πρωταγωνιστής του Prison Brake, παραδέχτηκε μετά από πολλά χρόνια άρνησης ότι είναι ομοφυλόφιλος και μαζί με αυτήν την αποκάλυψη η καριέρα του εξαφανίστηκε, ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.



Ricky Martin: Παλιά ήταν ένα ανδρικό σύμβολο του σεξ που τρέλαινε τα γυναικεία πλήθη με τις χορευτικές του φιγούρες, όμως μετά την δήλωση του ότι είναι ομοφυλόφιλος το κοινό του μειώθηκε σημαντικά.



Meg Ryan: Όταν μαθεύτηκε η εξωσυζυγική της σχέση, η Αμερική δεν της συγχώρεσε το ότι χάλασε το προφίλ του "καλού κοριτσιού" που είχε.



Greta Garbo: Η μεγάλη ηθοποιός δεν παραδέχτηκε ποτέ της ότι ήταν ομοφυλόφιλη, όμως φαίνεται πως μετά από την φήμη που εμφανίστηκε για αυτήν και η οποία την ήθελε λεσβία, κανείς παραγωγός δεν της έδωσε ρόλο.



Billy Crudup: Εγκατέλειψε τη σύζυγό του όταν εκείνη ήταν 7 μηνών έγκυος για να κάνει σχέση με την Claire Danes. Τότε ο κόσμος του γύρισε την πλάτη.



Amber Heard: Μπορεί η LGBT κοινότητα να λάτρεψε την παραδοχή της ότι είναι bisexual, όμως όσον αφορά τη δουλειά της φαίνεται ότι τελικά της έκανε κακό, ενώ ούτε ο γάμος της με τον Johnny Depp κατάφερε να διορθώσει τα πράγματα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο