7 Οκτ 2016

«Όταν πεθάνω θέλω να με κάψουν και μετά να γίνει πάρτι»! Δείτε ποιος το είπε


Την επιθυμία να τον κάψουν όταν πεθάνει και να ακολουθήσει… πάρτι, με τραγούδια και χορούς, εξέφρασε Έλληνας ηθοποιός, αποκαλύπτοντας..., παράλληλα, ότι έχει κάνει τη διαθήκη του από την ηλικία των 25!

«Είμαι πολύ εναντίον της Εκκλησίας στο θέμα του θανάτου και είμαι υπέρ της καύσης των νεκρών. Έτσι κι αλλιώς και εγώ θα καώ. Εγώ εγγράφως έχω αφήσει τι θα γίνει όταν θα πεθάνω. Θέλω να καώ στην πατρίδα μου και όχι στη Βουλγαρία και μέχρι το τέλος της ζωής μου θα προσπαθήσω και τα το πετύχω αυτό το πράγμα. Δεν θέλω ούτε πολιτική κηδεία», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.



Ο 60χρονος ηθοποιός, οι γονείς του οποίου είχαν γραφείο τελετών και έχει δηλώσει στο παρελθόν πως ηχογράφησε τον πατέρα του και τη προγιαγιά του τη στιγμή που ξεψυχούσαν, συνέχισε: «θέλω απλώς οι δικοί μου να με στείλουν για κάψιμο και αμέσως μετά να γίνει μια πολύ μεγάλη γιορτή γιατί πέρασε από τη ζωή ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Ένα πάρτι με τραγούδια, και χορούς»!

«Είχα κάνει την πρώτη μου διαθήκη στα 25 μου, όταν πήρα το πρώτο μου σπίτι. Είμαστε τυχεροί που ζούμε», πρόσθεσε και… προειδοποίησε για το μάταιο του κόσμου τούτου, λέγοντας στους δημοσιογράφους: «να, τώρα μπορεί να γίνει κάτι και να καταπλακωθούμε όλοι μαζί!».
star.gr‎

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο