18 Οκτ 2016

Ελληνίδα ηθοποιός: Είμαι με φάρμακα και ψυχολογική υποστήριξη - Ο εφιάλτης που της προκάλεσαν τα χρέη της


Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές παρουσίες στον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου. Συμμετείχε σε... πολλές επιτυχημένες ταινίες, ενώ εργάστηκε για χρόνια και ως δασκάλα χορού, εκμεταλλευόμενη τη δεύτερη ιδιότητά της, αυτή της χορεύτριας.

Αυτή την περίοδο, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, βιώνει έναν απίστευτο εφιάλτη με τα χρέη της και αποκάλυψε το λόγο που αναγκάστηκε να παρατήσει δύο παραστάσεις. Αυτό το διάστημα έκανε πρόβες για το έργο «Δεν είναι αυτό που νομίζεις», όμως δεν πρόκειται να συμμετάσχει και τη θέση της θα πάρει η Μαίρη Ευαγγέλου.

Ο λόγος για την Μαρία Ιωαννίδου, η οποία ύστερα από τη μεγάλη οικονομική καταστροφή που υπέστη εξομολογείται: «Είμαι με φάρμακα και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς και δεν είμαι σε θέση να παίξω. Λυπάμαι πολύ για αυτό, γιατί χάνω δύο πολύ καλές δουλειές, αφού εκτός από το Χατζηρήστου θα έπαιζα και στο Ελυζέ στο έργο “Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος”».


Εκτός αυτού, παραδέχτηκε στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά: «Από τις αρχές του καλοκαιριού άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου και αυτό που μου κόστισε ήταν ότι αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι του Φρέντυ στο Μάτι για να μπορέσω να ξεχρεώσω».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο