11 Οκτ 2016

Ψάχνουν πρωταγωνίστρια για να ενσαρκώσει τη θρυλική Τζάνις Τζόπλιν - Μήπως είσαι εσύ;


Η Μισέλ Ουίλιαμς συζητά το ενδεχόμενο να υποδυθεί τη ροκ σταρ Τζάνις Τζόπλιν στη βιογραφική ταινία “Τζάνις” σε σκηνοθεσία ...Σον Ντάρκιν, δημιουργού του δραματικού θρίλερ “Martha Marcy May Marlene”. Ο Πέτερ Νιούμαν θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τους συνεργάτες του Ντάρκιν στην Borderline Films και τις εταιρείες παραγωγής Uncommon Productions, Interal και Seven Hills Productions. Σύμφωνα με το variety. com, η Ουίλιαμς προς τον παρόν δεν εντοπίστηκε για να σχολιάσει τις πληροφορίες.

Η Τζάνις Τζόπλιν, θρύλος του ροκ εντ ρολ τη δεκαετία του 1960 έγινε γνωστή με το συγκρότημα Big Brother & the Holding Company. Στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα και συνεργάστηκε με συγκροτήματα όπως οι Kozmic Blues Band και οι Full Tilt Boogie Band. Πέθανε το 1970 σε ηλικία 27 ετών.

Ο Νιούμαν εδώ και πολύ καιρό είχε τα δικαιώματα τμήματος του καταλόγου της τραγουδίστριας και μιας μεγάλης συλλογής γραπτού υλικού τα οποία θα αξιοποιηθούν για να δημιουργήσει μια απεικόνιση των τελευταίων έξι μηνών της ζωής της.

Η Μισέλ Ουίλιαμς αναμένεται να εισέλθει στον αγώνα για τα Όσκαρ με την ερμηνεία της στο “Manchester by the Sea” που θα βγει στους κινηματογράφους από την Amazon Studios τον επόμενο μήνα. Επίσης πρωταγωνιστεί στην ταινία “Certain Women” της Κέλι Ράιχαρντ που θα αρχίσει να προβάλλεται την επόμενη Παρασκευή και πρόσφατα προτάθηκε για βραβείο Τόνι για το ρόλο της στο θεατρικό έργο “Blackbird". Προς το παρόν είναι σε πρόβες για την ταινία “The Greatest Showman on Earth”, τα γυρίσματα της οποίας θα αρχίσουν τον επόμενο μήνα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο