2 Οκτ 2016

6 διάσημοι που πέθαναν μόνοι σε δωμάτια πανάκριβων ξενοδοχείων


Οι θάνατοι των διάσημων είναι ειδήσεις που προκαλούν πανικό. Άλλοι καταλήγουν εκεί λόγω ...των καταχρήσεων τους, άλλοι λόγω προβλημάτων υγείας, όπως και να έχει δεν πρόκειται ποτέ για ευχάριστα νέα.

Κάποιοι - αν όχι όλοι- όμως καταφέρνουν ακόμα και με αυτό το γεγονός να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερο μύθο γύρω από το όνομα τους. Ο λόγος; Είναι ο τρόπος που βρέθηκαν τα πτώματα τους.


Διαβάστε παρακάτω για κάποιους από τους πιο γνωστούς ανθρώπους του κόσμου, που πέθαναν μόνοι στα δωμάτια των πολυτελών ξενοδοχείων που έμεναν και σίγουρα η φαντασία σας θα ιντριγκαριστεί, όσο μακάβριο και αν είναι το θέμα.



Anna Nicole Smith: Βρέθηκε νεκρή στις 8 Φεβρουαρίου του 2007 μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στο δωμάτιο 607 του ξενοδοχείου Seminole Hard Rock Hotel, στη Φλόριντα. Μετά τον θάνατο της, το δωμάτιο άλλαξε αριθμό.




Whitney Houston: Το πτώμα της πασίγνωστης τραγουδίστριας βρέθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2012, μέσα στη μπανιέρα του δωματίου που έμενε στο Beverly Hilton Hotel του Λος Άντζελες. Στον οργανισμό της εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Δυστυχώς, ο θάνατος της συνέβη λίγες ημέρες πριν τα βραβεία Γκράμι, για τα οποία η ίδια είχε πάει εκεί.




David Carradine: Στις 3 Ιουνίου του 2009 το πτώμα του ηθοποιού βρέθηκε στο δωμάτιο του Swissôtel Nai Lert Park Hotel, στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Φαίνεται ότι ο λόγος του θανάτου του ήταν ένα σεξουαλικό ατύχημα που είχε, αφού βρέθηκε με ένα σκοινί δεμένο γύρω από το λαιμό του, μέσα σε μια ντουλάπα.



John Belushi: Η αιτία του θανάτου του, ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών που είχε πάρει. Το πτώμα του βρέθηκε στις 5 Μαρτίου του 1982, στο Chateau Marmot του Λος Άντζελες.




Coco Chanel: Η θρυλική σχεδιάστρια μόδας, πέθανε μόνη στη σουίτα της, στο ιστορικό ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία 30 χρόνια. Το πτώμα της βρέθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1971, σε ηλικία 87 ετών. Ο θάνατος της προήλθε από φυσικά αίτια, ενώ το εν λόγω δωμάτιο ονομάζεται πλέον Coco Chanel Suite.
 



Cory Monteith: Ο νεαρός πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Glee, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στις 13 Ιουλίου του 2013, βρέθηκε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Fairmont Pacific Rim, στο Βανκούβερ του Καναδά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο