3 Οκτ 2016

Φθινοπωρινή θεατρική απόδραση στη Κάλυμνο με δωρεάν είσοδο σε 24 παραστάσεις!


Και όμως υπάρχουν όμορφα θέματα που αξίζουν να τα παρουσιάσουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων αλλά προτιμούν να μας γεμίζουν με ....
ειδήσεις καταθλιπτικές κάθε βράδυ.

Αν βαρεθήκατε το θόρυβο της πόλης, αν δεν πήγατε διακοπές φέτος και αν είστε λάτρεις του καλού θεάτρου σας προτείνουμε, έστω και για λίγες μέρες, να επισκεφθείτε τη Κάλυμνο στα μέσα του μήνα.

Όποιος επισκεφθεί την Κάλυμνο από 13 έως 23/10 θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν επί σκηνής, έργα των Μποστ, Τσέχωφ, Ρέππα- Παπαθανασίου, Αριστοφάνη, Frederic Soontag, Francis Veber και πολλών άλλων ακόμη αξιολογότατων συγγραφέων σε έργα όπως: 


- Η κοιμωμένη ξύπνησε, 
- Μόλις χώρισα, 
- Το μεγάλο μας τσίρκο, 
- Κόκκινο βελούδο, 
- Λυσιστράτη, 
- Η θλιμμένη μαριονέτα

και ακόμη 18 έργα του Ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή μια παρέα (τους λες και οικογένεια μετά απο τόσα χρόνια) από ολόκληρο το Αιγαίο κάθε χρόνο εδώ και 28 χρόνια χαρίζει πραγματικά απίστευτες θεατρικές στιγμές μέσα από τις Συναντήσεις Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Φέτος λοιπόν γιορτάζουν τα 28τους χρόνια και η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου θα λάβει χώρα στη Κάλυμνο από 13 έως και 23 Οκτωβρίου 2016.




Αν σας αρέσει το καλό θέατρο -Έχουμε δει παραστάσεις που συναγωνίζονται επάξια επαγγελματικούς θιάσους-  μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε  ένα αξέχαστο δεκαήμερο σε ένα από τα πολύ όμορφα νησιά μας. Να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε καλό φαγητό και θέατρο. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο